5 érv a mellnagyobbítás mellett

Ha sorra vennénk a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásokat, akkor a mellnagyobbítás garantáltan előkelő helyet foglalna el. Minden korábbinál többen választják előnyeit, főleg, hogy sok klinikán már a részletfizetés is elérhető. A plasztikai sebészet által kínáltak lehetővé teszik, hogy a kis mellekkel rendelkezők telt kebleket tudhassanak magukénak, vagy éppen az évek és a gyermekvállalás nyilvánvaló nyomai legyenek a múlté. Azok is megtalálják számításukat, akikhez a természet túl bőkezű volt, és így a nagy mellek hátulütőit tapasztalják meg. Mert ilyenek is léteznek. Hála azonban az orvostudomány által elért eredményeknek, a vonzó keblek ma már bárki számára megvalósíthatóak. Lássuk, miért érdemes a mellnagyobbítás mellett letenni a voksot!

mellnagyobbítás

  1. Korszerű klinikák, maximális megbízhatóság

A mellnagyobbítás tökéletes végeredményéhez korántsem mindegy, hogy mely klinika mellett tesszük le a voksot. A kínálat rendkívül széles, és ma már a legnevesebb szakemberek arra törekszenek, hogy minden szempontból megbízható klinikához adják nevüket. A korszerűség nem pusztán a saját műtővel és optimális felszereltséggel társul, hanem a kényelmesen kialakított betegszobákkal, a folyamatos orvosi felügyelettel is. Nem mindegy, mennyire bízunk meg a választott orvosban, így legjobb, ha ez a vezérelv a döntéskor.

 

  1. Mellnagyobbítás implantátummal

Ugyan a saját zsírral történő mellnagyobbítás is egyfajta lehetőség, mégis a jelentősebb méretváltozás érdekében inkább a mellimplantátum beültetése az elterjedt. A műtét során leggyakrabban a mell alatti redőből kerül behelyezésre az implantátum, így az elhalványuló heg rejtve marad majd. Az implantátum kerülhet az izom fölé, vagy az izom alá is. Ez utóbbi hosszabb időn keresztül segít a mell feszességét és tartását megőrizni.

 

  1. Természetes formák és méretek

A csepp és a kerek implantátumok közül választhatnak az érdeklődők, természetesen más és más méretben. A kerek típussal dögös dekoltázs érhető el, míg a csepp formájút inkább azoknak javasolják a szakemberek, akiknek testi adottságaikhoz ez passzol jobban. Az első konzultáció során a szakembernek nem csak a kiindulási helyzetet kell felmérnie, hanem arról is képet szeretne kapni, milyen motivációk állnak a mellnagyobbítás vágya mögött. Ha irreálisak a célok, vagy extrém méretet szeretne a páciens választani, akkor az orvosi etika a vezérelv a műtét elvállalásakor.

 

  1. Fájdalommentes felépülés

Sokan tartanak attól, hogy a mellnagyobbítás után elviselhetetlen fájdalmaik lesznek. Tény, hogy műtéti beavatkozás révén fájdalommal számolni kell, de ez a megfelelő fájdalomcsillapítással enyhíthető. A fizikai megterheléstől való óvakodás éppen úgy fontos a műtét utáni időszakban, mint a speciális mellet leszorító melltartó viselése. Ez utóbbi segíti az implantátum megfelelő helyen rögzülését, valamint a szövetek letapadását is előmozdítja. Egy hétig ágynyugalom javasolt, de a közérzet folyamatosan javul majd, és a feszítő érzés is elmúlik két-három hét múlva.

 

  1. Nőies magabiztosság

A magabiztosság megteremtése vagy visszanyerése gyakori kiinduló motiváció. Az érdeklődők gyakran azzal a céllal jelennek meg az első konzultáción, hogy kebleik méretével, formájával, jelenlegi állapotával nem elégedettek. A megoldás ugyan egyszerű, viszont fontos szem előtt tartania a szakembernek, hogy valóban megadja-e a beavatkozás a megoldást az érintett számára. A kölcsönös együttműködéssel megtalálható az a kompromisszum, ami természetes, esztétikus végeredménnyel zárulhat.

mellnagyobbítás műtét

A női magabiztosság gyakran múlik azon, mennyire elégedett egy nő kebleivel. Ez a házaséletre, a hétköznapokra és a karrierre is rányomhatja bélyegét. A plasztikai sebészet azoknak a hölgyeknek igyekszik segítséget nyújtani, akik reális elvárásokkal, és az önbizalom iránti vágyból kifolyólag szeretnének változtatni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mellnagyobbításnak köszönhetően jelentősen javulhat az életminőség és az énkép.