alternativ_vanholnap
VanHolnap

Botrány: DNS-mintaadásra kötelezték az Orbán-esküvő dolgozóit felsőbb utasításra! Hazugságvizsgáló elé Orbánt!

magyarorszag_bunozoje_ok

Mindenki ismerje meg Orbán király igazi arcát még a választások előtt! Hogyan él vissza hatalmával és tesz magasról az emberek jogaira ez az arcátlan bűnöző!

Az a fura helyzet állt elő, hogy felszolgálóként vettem részt Orbán Ráhel (királyunk lánya) és Tiborcz István esküvőjén!

Orbán-esküvő

Sok állami rendezvényen vettem már részt – többek között uniós elnökségünk alatt a Gödöllői Királyi Kastélyban vagy a Magyar Tudományos Akadémián stb.

Nem volt újdonság, amikor jött a felkérés, hogy állami rendezvényre keresnek személyzetet. Csupán annyit közöltek, hogy Bicskén lesz az állami rendezvény. (A hú, de nagy titkolózás közepette szándékosan nem közölték a pontos helyszínt és az “állami rendezvény” valódi kilétét.

Indulás napján már tudtuk, hova tartunk. Nem Bicskére, hanem a Tiborcz család birtokára, Tükrös pusztára.

Mi történt?

Jött a nagy eset. Én hajnali ötig szolgáltam ki királyunkat és 300 fős vendégseregét.

Megjegyzem, a felszolgálók 80%-a leköpte volna ezt az arcátlan hazudozó kétharmados királyt, ennek ellenére tisztességesen végeztük a dolgunkat, nem köptünk bele senkinek az italába, és mivel Orbán is él, nem tettük mérget egyikbe sem. Az esküvő a lánya napja volt, nem tehet arról, ki az apja – bár nyilván élvezi a vagyont, amit mások megnyomorítása árán szerez Orbán a családnak.

Eredeti menükártya

Mint ismert, szeptemberben volt az esküvő. A dolgozókat – személy szerint engem – novemberben kereste meg a Nemzeti Nyomozóiroda azzal a “kéréssel”, hogy legyünk szívesek megjelenni tanúkihallgatásra, mert az esküvőn elloptak egy telefont az egyik vendégtől.

Hát – gondoltam magamban – ez érdekes: ki az a hülye, aki Orbán esküvőjén ellopna bármely vendégtől bármit is, pláne, hogy a másik asztalnál ül Pintér (belügyminiszter), és a tanyát biztonsági őrök veszik körül?

A TEK “állítólag” nem volt a helyszínen, de biztonságiak voltak, akiket láttunk is.

A meglepődésem ott váltott át sokkba, amikor a nyomozótiszt az első adandó alkalommal közölte, hogy MINDEN dolgozótól DNS-mintát vesznek!

Mondom: mi van? Adjak DNS-t? Egy nyomorult telefon eltűnése miatt? Tán meg is öltek valakit?

DNS

A DNS egy olyan személyes adat, amivel életed végéig visszaélhetnek, ha nem semmisítik meg a vizsgálatot követően!

“Véletlenül” ottfelejtette a robbantó a DNS-ét a nyomógombon, melyhez egy nyilat is rajzolt a nyomozóknak, hogy megtalálják! És máris bárkit évekre börtönbe lehet juttatni hamis vádakkal! – Koncepciós perek a nem is olyan régi múltból a diktatúra ellenzőivel szemben.

Mivel az oldal tulajdonosaként igencsak szembe megyek Orbán királyunkkal, eszem ágában nem volt hozzájárulni a DNS-minta adásához, hogy majd “véletlenül” a következő robbantáson beteg királyunk jóvoltából az én DNS-emet “találják” meg a helyszínen hagyott nyomógombon!

Hivatalos irat arról, hogy felvételt nyertem a rendőrképzésre

Félnem nem volt mitől, ugyanis nem csináltam semmit.

Ahogy a mellékelt fotón is látható, korábban jártam rendőrképzésre, a seggem lyukát is átvilágították amellett, hogy a többkörös, nagyon nehéz felvételi eljáráson is át kellett mennem (pszichikai és fizikai tesztek).

Tanították nekünk, hogyan gyakoroljon nyomást a rendőr a kihallgatáson, tehát azonnal egyértelmű volt, ahogyan a Nemzeti Nyomozóiroda nyomozótisztje ugyanezzel a módszerrel próbál rávenni a DNS-minta adására.

Tudni kell, hogy az esküvőn több mint 60 ember dolgozott (felszolgálók, konyhai személyzet, őrök stb.)! A legtöbben azonnal hozzájárultak a vizsgálathoz – a nyomásgyakorlás hatására – egy nyomorult telefon miatt! Nem többszörös sorozatgyilkosról van szó, hanem egy darab telefonról, melyről kétséges, hogy egyáltalán ellopta-e azt egy alkalmazott! Ki az a hülye?

DNS-vizsgálat ára és bonyolultsága

Tudni kell, hogy bármihez hozzáérsz egyszer, rajtamarad a DNS-ed! Apró bőrdarabok maradnak ugyanis az érintésed után. E kis bőrdarabból is vissza lehet nyerni a DNS-t, de az apró minta miatt rendkívül drágán!

A vizsgálat ára 50 és 300 ezer forint körül mozog! Azaz 60 embernél, ha csupán 50 ezer forinttal számolunk, akkor ez 3 millió forint, ha 300 ezerrel, akkor már 18 millió forint!

Igen, sokkal több, mint maga az ellopott telefon értéke! De az árára is kitérek hamarosan, és a vádra, ami szerepel a jegyzőkönyvben.

Mondja el nekem bárki, kinél rendeltek el DNS-vizsgálatot amikor ellopták a telefonját? Senkinél! Mert ez nevetséges! De jól mutatja Orbán diktatórikus jellemét, aki majd jól megmutatja, hogy az ő lánya esküvőjén senki nem lophat el semmit!

Még komolyabbá akkor válik az egész szappanopera, amikor kiderül, hogy ezelőtt fél évvel az összes kapitányságon KORLÁTOZTÁK a DNS-mintavételi lehetőségét a nyomozóknak! Mert drága, és mert a laborok el vannak maradva!

A NOL.hu írta cikkében:

A jövőben DNS-vizsgálatokat sem rendelhetnek már majd nyakra-főre a nyomozó hatóságok. Az ORFK és a BSZKI együtt készített javaslatának megfelelően minden megyei rendőr-főkapitányságnak kvótája lesz, s havonta annyi ügyben kérhet (ügyenként három mintára) DNS-vizsgálatot. Ezeket az ügy súlyától függően 30, 60 vagy 90 napon belül bevizsgálják. Azt, hogy mely ügyekre használják a kvótát a megyék, a bűnügyi vezetők az ügyésszel közösen döntik el. A kvótarendszerben „megfelelő nagyságú” puffert biztosítottak az előre nem látható, kiemelt fontosságú ügyekben indokolt vizsgálatokra; olyan esetekre például, hogy ha egy a mórihoz hasonló bűntény történne.

A DNS-vizsgálat rendkívül költséges, a kapacitások szűkösek, és a BSZKI ügyhátraléka 2012 elején 4166 volt. Ráadásul a korábbi gyakorlatban az intézetben senki sem tudta megmondani, hogy ezek közül melyek a fontos ügyek, és melyek nem azok. ” – 2013.08.02.

Diszkrimináció

Természetesen feltettem a kérdést a nyomozónak, hogy miért csak a dolgozókat hallgatják ki, és csak tőlük kérnek DNS-t? Ez nem diszkrimináció? Csak egy kicsit talán? Ez nem hivatali hatalommal való visszaélés? Nem felülről rendelték el ezt az egészet?

Nem vádolom a nyomozót, hiszen katonai szervezet majdnem legutolsó láncszeme… Ha ő nem teljesít egy parancsot, az már katonai bűncselekmény, szolgálatszegés stb. Minden rendőrt bűncselekmény gyanúja esetén azonnal ügyészség elé visznek, míg az állampolgárokat rendőrség elé.

Én azért hagytam ott a rendőrséget, mert:

 1. Át kellet gondolnom, hogy gusztustalanul megalázó fizetésért vállaljam a rengeteg követelményt, ami a fegyveres szolgálattal jár (nem lehet vállalkozásod, nem lehet mellékállásod, bármikor berendelhetnek a szabadságodról is, a titkosszolgálatok külön engedély nélkül bármikor lehallgathatnak, ha nem jelensz meg munkahelyeden, köröztetnek, mert szolgálati jogsértést, adott esetben bűncselekményt követsz el, folyamatosan figyelik a facebook profilodat, a legkisebb szabálysértéssel is mész az ügyészségre stb.)
 2. Szolgáljak-e egy kétszínű, hazug, megalomániás bűnözőt, akinek parancsait végre kell hajtanom, ahogy ennek a nyomozónak is

Az első kihallgatáson megtagadtam a DNS-em levételét, ahogy a jegyzőkönyvben is szerepel:

Kihallgatási jegyzőkönyv 5. oldala – 2013.12.17.

Második tanúkihallgatás

Tanúként a nyomozóhatóság nem veheti le erőszakkal a DNS-edet, senkiét. Ezt tudtam. A nyomozónak azonban folyamatos jelentést kell tennie. Vagy Pintér vagy Orbán valószínűleg nem volt megelégedve az “eredménnyel”, ugyanis nem találták meg az elkövetőt, és rajtam kívül voltak még, akik megtagadták a mintaadást.

A legtöbb ember azt gondolja, ha valaki megtagad valamit, akkor az biztos bűnös! Ennek okán ők maguk is minden megalázó dologhoz hozzájárulnak még akár munkahelyükön is! (Egyik ok, hogy bármit megtehetnek veled!)

De velem nem! És tanuld meg Te is ezt a mentalitást! Nem korlátozhatják ok nélkül alapvető jogaidat! Ez ugyanis hivatali hatalommal való visszaélés!

Büntető törvénykönyv

Hivatali visszaélés

305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) hivatali kötelességét megszegi,
b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy
c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Közfeladati helyzettel visszaélés

306. § Az a közfeladatot ellátó személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) közfeladattal kapcsolatos kötelességét megszegi,
b) közfeladattal kapcsolatos jogkörét túllépi, vagy
c) közfeladati helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Több mint 60 embert kihallgattak, és többségének levették a DNS-ét. Hárman maradtunk utoljára, akik megtagadták a vizsgálatot. Ismertem a másik kettőt is, és beszéltem velük. Őket is megkereste újra a nyomozó, és újabb kihallgatásra őket is behívta.

Mi történt itt?

A nyomozó egyetlen kérdést tett fel: “Hozzájárulok a vizsgálathoz vagy nem?”

Ehhez immár nem a szimpla nyomásgyakorlást, hanem jóval “keményebb” eszközt használt.

Folytatólagos kihallgatás – 2014.02.12.

Felvilágosított, hogy a tanúvallomást a jogszabályok értelmében nem tagadhatom meg. Felvilágosított, hogy nincsen joga erőszakkal levenni a DNS-t, azonban! Olyan jogszabályt közölt, amelyről én sem tudtam:

Pénzbírság, ha nem járulok hozzá a DNS-minta levételéhez

Ahogy látható, a Be. 161. paragrafusa alapján az ügyészség pénzbírság kiszabását rendelheti el. És mivel a beteg Orbán király lányának esküvőjéről van szó, egyértelműen kiszabták volna rám a 200 ezer forintos pénzbírságot!

 • Sem időm,
 • sem pénzem

nem volt erre a baromságra, úgyhogy hozzájárultam a vizsgálathoz. Természetesen nem találtak egyezést!

A helyszínen állítólag megtalálták az ellopott telefon tokját, amin rajta maradt a tettes DNS-e. A tulajdonos DNS-ét azonosították, csak egy azonosítatlan DNS maradt a telefon otthagyott tokján, ezt keresték.

Tudni kell, hogy a helyszínt mi, alkalmazottak nem hagyhattuk el – már csak azért sem, mert az elején mindenkitől elvették a telefont, és elzárták, hogy ne készíthessünk képeket. Csak a rendezvény végén adták vissza mindenkinek.

Második akadály, hogy egy pusztán volt az esküvő, körülötte őrökkel, nem hagyhattad el csakúgy a helyszínt!

Harmadik akadály, hogy a személyzet nem mozoghat amerre kedve támad! Mert van főnökünk, akinek tudnia kell, hol vagyunk! Ki az a barom, aki ellop egy telefont mondjuk hajnali 3-kor, miközben azt sem tudja, mikor hagyhatja el a helyszínt, és a sértett mikor veszi észre az eltűnt / ellopott telefont?

Te ellopsz úgy egy mobilt, hogy ott van Orbán és Pintér, két kiemelten védett személy, a helyszínt – melyet őrök vesznek körbe – nem hagyhatod el akármikor, csak a rendezvény végén, és megkockáztatod, hogy a sértett 15 perc múlva észreveszi az ellopott telefont, azaz azonnal mindenkit sorba állítanak, és átkutatnak! Senkinél nem lehetett telefon, tehát még kockázatosabb, hogy nálad meglát valaki egyet és már gyanús vagy! Ráadásul a tokot, mint bizonyítékot a helyszínen hagyod! Ellenben a SIM-kártyát kiveszed, mert annyi eszed van, hogy a telefont a telefoncella alapján bekapcsolt állapotban be lehet mérni, olyan mint egy nyomkövető! (Ha nálad van a bekapcsolt mobilod, bármikor be tudják mérni, hol jársz! Ez a telefoncella tulajdonsága, hiszen jeleket vesz  és küld a szolgáltatóhoz, innen már csak fizika a pontos helyszín bemérése!)

A tolvajnak tehát volt esze kivenni a kártyát és kikapcsolni a telefont – különben elkapták volna, de soha életében nem hallott DNS-ről, ezért a tokot csak úgy otthagyja a tett helyszínén! Na ez a világ legnagyobb baromsága!

Védett személytől tűnt el a telefon?

Sokakban felmerülhet, hogy esetleg védett személytől tűnt el telefon? Ott voltam a helyszínen, ahogy Orbán korábban megmondta, csak nagyon kevés politikus volt a helyszínen, név szerint tudom őket. Alig volt köztük védett személy.

Aztán, nemrég derült ki, hogy az USA a világ politikusaiból csak azokat nem hallgatta le, akiket nem akart! Na ne szórakozzunk már, hogy ilyen módszerrel lopja el egy kis senki magyar politikus telefonját, hogy bizalmas információkat nyerjen ki belőle!

De ha így lett volna, akkor nem a Nemzeti Nyomozóiroda, hanem a titkosszolgálatok nyomoznának nagy erővel!

És a legfontosabb, a jegyzőkönyv mindent elárul! Ugyanis benne van a bűncselekmény megnevezése!

DNS-mintavételi jegyzőkönyv

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége! Tehát csak ennyi! Ezért szívatja Orbán a nyomozót, és minden dolgozót, miközben kinyaltuk a valagát az esküvőn!

Maga a nyomozás és a DNS-vizsgálatok költsége már jóval meghaladta az ellopott telefon értékét! De Orbán király játssza a megalomániás eszét!

Karhatalom?

Mindenki adjon hálát, hogy Uniós tagország vagyunk! Ez az ember bármire képes, hogy elérje célját! Bárkin átgázol! Ennek az “embernek” nem szabad többé hatalmat adni a kezébe!

Az ÁVH is így kezdte: kicsi ez, kicsi az, majd a végén már kínzás a pincékben! Éjszaka megjelenő Pobeda autók!

Ez az eset jól példázza az aljasság gyökerét! Orbán nem vizsgálja ki az 1000 milliárdos áfa-csalást! Ellenben egy kis értékű mobiltelefon miatt a személyzet összes tagját DNS-adásra kötelezi! Na ezt add össze!

Feljelentés

Ha Orbán elveszíti a választásokat, megteszem a feljelentést ellene az ügyészségen! Jelenleg nincsen értelme, mert az ügyészek a valagát nyalják! Azt is előre elmondom, hogy nem állok meg Strasbourgig!

Velem nem fog szórakozni egy megalomániás barom, az esetet ugyanis személyessé tette! Előre elmondom, nem félek a haláltól, nem tud megfélemlíteni! Magam jelentkeztem katonának, és rendőrnek is! Nem azért tettem, mert félek a haláltól!

Jóval nagyobb erőben hiszek, amit az ő parányi agya fel sem tud fogni.

Ráadásul, mivel nem lett meg az elkövető, most vegyék le az összes vendégtől, és Orbántól és lányától is a DNS-t! Milyen alapon nem veszik le tőlük? Azaz immár 360 embertől kell DNS-t venni, különben diszkrimináció, amit csináltak! Mennyi pénz ez? Több 10 millió! És a rengeteg idő!

Pénzért kapod meg a jegyzőkönyvet!

Valami elképesztően durva, hogy a jegyzőkönyvek másolatáért fizetnem kellett! Olyan országban élünk, ahol a jogszabályok szerint, amikor a rendőrség tesz veled valamit, amiről jegyzőkönyv készül, akkor kizárólag pénzért kaphatod meg a jegyzőkönyvet, mégpedig oldalanként 100 forintért!

És ha nincs pénzed, akkor a bíróságon adott esetben nem tudod majd bizonyítani, mit tettek veled? Ha például engem 4-szer hívtak volna be, és 50 oldalas jegyzőkönyv készül, 5000 forintomba került volna.

A két kihallgatásom 11 oldalas jegyzőkönyvet eredményezett, azaz 1100 forintot fizettem okmánybélyeg formában a Magyar Állam részére! Nevetséges!

Átvételi elismervény

Április 6.

Oszd a cikket! Ennek az embernek soha többé nem szabad hatalmat adni! Egy hét van a választásokig!

A médiát is arra kérem, ismertesse az esetet, amennyiben nem érdeke a talpnyalás, aminek levét később saját gyerekei isszák meg!


 

Miért most?

Többen kérdezték Facebookon és itt is, hogy miért most jött ki a cikk és nem előbb?

A jegyzőkönyveket február 25-én vettem át, tehát alig egy hónapja.

A “Miért hallgattál eddig?” kérdést azok teszik fel, akik:

 • soha életükben még a munkahelyüket sem jelentették fel a Munkaügyi Bíróságon durva kihasználás és jogsértés esetén sem, mert féltek, hogy kirúgják őket!
 • akik nem írtak alá titoktartási szerződést az esküvő előtt! Mert mindegyikünkkel aláíratták! Bár nem mondtam semmit az esküvőről magáról, de ki a bánat akar pereskedni ezzel a megalomániás királlyal?
 • akik hozzászólásokat is név nélkül írnak! Miközben nekem névvel kell szembe mennem egy “félistennel”, aki az ügyiratszám alapján azonnal visszakéri, ki vagyok, hol lakom stb.
 • akiket ezért nem hurcolhatnak meg, ugyanis minden felelősséget én vállalok! Horváth András kitálalt a NAV-botrányról, kinél tartottak házkutatást? Hát nem a NAV-nál!
 • akiket nem fenyeget a veszély, hogy kirúgják ezután mindenhonnan! Mi van, ha felkeresi munkahelyemet, és kirúgat? Ezért az olvasók vállalják a következményeket vagy én? Mi állami rendezvényekre is megyünk, ahol előzetesen a Nemzetbiztonság mindenkit átvilágít, és a kétes egyének nem dolgozhatnak az adott rendezvényen! Csak egy telefonjába kerül!
 • akik önmagukért sem álltak ki soha, nemhogy másért!
 • akinek nem kell a feljelentés miatt újabb és újabb kihallgatásokra járni majd, illetve adott esetben tárgyalásokra.

Ezt mind át kéne gondolni, mielőtt feltesszük a kérdést, miért most? Azért, mert minden felelősséget nekem kell vállalni! Szarban a magyar ember úgy otthagyja a másikat, hogy öröm nézni!

A feljelentéshez most kértem jogi segítséget a TASZ-tól. Nem vagyok jogász. A feljelentést azonban tökéletesen kell megfogalmazni, különben:

 • a nyomozóhatóság elutasíthatja
 • téged vádolhatnak meg, ha rágalmazol, mert rosszul fogalmaztad meg

A TASZ válaszát várom, hogy segítenek-e a feljelentésben.

Még egyszer elmondom, minden publikált dokumentum valós. Mai napig megvan a nyomozó részemre küldött összes sms-e a telefonomban, illetve amiket én küldtem neki.

Tudom, könnyű feltenni a kérdést, hogy miért most? De tedd fel magadnak a kérdést: te mikor tettél bármit a magad és / vagy mások érdekében névvel, nyíltan, amiért az összes szarral szembe kell majd nézned egyedül, amit rád tesznek?

Gondold át, hogy a 60 érintett közül én tettem ezt meg egyedül! Te megtetted volna? Tettél valaha feljelentést a jogaid érdekében?

“A gonosz győzelméhez az kell, hogy a jók tétlenek maradjanak!”

 


Orbán bűnei, melyekért pokolra jut:

Királyunkkal szemben én olvastam a Bibliát! Szegény nem tudja még, mi vár rá halála után! Én kigondoltam neki egy büntetést, mit tennék vele, ha én lennék Isten… Ennél várhatóan sokkal nagyobbra számíthat, hiszen az én gondolkodásom valójában eltörpül egy magasabb intelligencia mellett.

Felvázolom, majd utána leírom Orbán legsúlyosabb bűneit!

Kapzsi, hatalomvágyó szarházik büntetése:

Újra özönvíz lesz, azonban folyékony arany hullik majd a Földre, egészen addig, amíg mindent ellep, s nem marad már szárazföld. A bűnösön kívül nem lesz élőlény a Földön. Minden bűnös egy-egy külön Földet kap! Ebben az óriási aranyóceánban kell úszniuk az idők végezetéig, azaz örökké! Amikor belefulladnak, azonnal újraélednek, hiszen már nem tudnak meghalni. Minden alkalommal át kell élniük a fulladás okozta kínhalált. És minden alkalommal újraélednek, és úsznak és úsznak… egyedül… örökkön-örökké…

A kapzsi szarházi emberek mindent megkapnak haláluk után, amit a Földi életben akartak más ember nyomora árán! Megkapják a Földet csak maguknak! Megkapják a Föld összes aranyát! Megkapják a birtoklást, ami éltette őket! Majd utána elgondolkodnak, megérte-e, de akkor már nem változtathatnak, mert a bűnöket csak a földi életben lehet helyrehozni!

Ugyanez lesz a büntetése az összes ügyésznek, aki ezeket a szarházikat támogatja! Akik szándékosan nem vizsgálják ki az 1000 milliárdos áfa-csalást! Mészáros Lőrinc és Simicska bűneit!

Orbán 7 fő bűne

1.

Tízparancsolat kilencedik parancsolata: “Ne tégy felebarátod ellen hamis tanúságot.” Ne hazudj!

Orbánt csak a hazugság élteti! Ahogy az oldal gazdasági cikkei mutatják, Orbán szinte mindenben hazudik! Évente mást mond az alapján, mi szolgálja éppen az érdekét! Erről videofelvételek is bizonyítékul szolgálnak.

Országunk egyáltalán nem teljesít jobban! Egyre több a szegény! Egyre több az elvándorló! És egyre több a korrupt állami hivatalnok, aki nem ért ahhoz, amit csinál! Ezt az oldal gazdasági cikkei bemutatják mindig hivatalos forrással igazolva!

2.

Tízparancsolat nyolcadik parancsolata: “Ne lopj.

Orbán ellopja az emberek pénzét, amit haverokhoz juttat már iszonyatos mértékben! Egyetlen gazdasági mutatóval (ROE) ki lehet mutatni, melyik haveri cég áraz túl a közbeszerzéseken!

ROE mutató

Jól látható, hogy a Közgép még a magyar és osztrák bankszektor jövedelmezőségét is túlszárnyalja, ami lehetetlen! Ezt kizárólag az állami pénzek elsikkasztásával, azaz túlárazással lehet elérni!

Nem kell értened! Ezt a gazdasági nyomozók pontosan értik! Nézd a grafikont! Minden adat forrása az X-Program befejező részében van! A lényeg, olyan a Közgép mostani eredményessége, mintha azt mondanánk, hogy valaki helyből 10 métert ugrik felfelé! LEHETETLEN! NEM LEHET MEGCSINÁLNI!

Az ügyészség gazdasági nyomozóinak már ez a mutató alapján le kéne tartóztatnia Orbánt és Simicskát is, ahogy a horvátok és csehek is már megtették! Az ukránok pedig elkergették a francba a kapzsi, szarházi elnököt!

A miniszterelnökünk olyan ember, aki életében egy forinttal nem járult hozzá a GDP-hez, hiszen soha nem dolgozott a piacgazdaságban! Soha nem volt főnöke! És soha nem végzett kétkezi munkát! Ez az ember lopja el mások pénzét!

Orbán azt hiszi, majd Selmeczi Gabikát odaküldi Isten elé, aki elmeséli, hogy Viktorka jobban teljesít… Viktorka! Engem be lehet perelni, de majd Istent is bepereled? Tényleg ennyire hülye vagy?!

3.

Tízparancsolat tizedik parancsolata: “Ne kívánd felebarátod házát. Ne kívánd felebarátod feleségét, szolgáját, szolgálónőjét, sem ökrét, sem szamarát, semmit, ami felebarátodé!

Orbán és csatlósai mindent kívánnak, amiért nem dogoztak meg! Orbán elvette a 3000 milliárd magánnyugdíjat, ami nem az övé volt! Elveszi az adódat, hogy saját szórakozására = stadionra költse! Elveszi a jogaidat, amivel saját hatalmát biztosítja évről évre!

Ez idő alatt Orbán létrehozott egy adócsaló és pénzmosó számlát, ami által az adóhatóság nem vizsgálhatja az oda elhelyezett pénz eredetét! Nem fura, hogy beolvasszák a 3000 milliárdot, majd létrejön ez a számla, ahová a fideszes szervezett bűnözés elhelyezheti és tisztára moshatja az adófizetők pénzét? Erről bővebben itt olvashatsz: Orbán állami pénzmosót nyitott a gazdagoknak: a NAV nem vizsgálhatja a bűnözői pénzek eredetét!

4.

Orbán az az ember, aki hős képében tetszeleg, miközben átveri és becsapja az embereket.

Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, melyek kívülről szépeknek tetszenek, de belől rakva vannak holtak csontjaival és undoksággal. Éppen így ti is igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belől rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel!” Máté 23, 27-28.

Orbán elhiteti mindenkivel, hogy a bankok ellen van, miközben egységnyi idő alatt soha senki nem adott ennyit a külföldi befektetőknek és bankoknak, mint ő! A 3000 milliárd nagy része ugyanis a bankokhoz került úgy, hogy ezen idő alatt nominálisan 3000 milliárddal nőtt (nem csökkent, hanem nőtt) az államadósság! GDP-arányosan pedig közel ugyanott van ma már, mint 2010-ben, nem véletlenül szedték le az adósságszámlálót a kormány oldaláról!

A bankok 2011-ben 70 milliárdos, 2012-ben 20 milliárdos adózás utáni veszteséget értek el, 2013-ban már nyereségesek voltak. E 3 év alatt Orbán a magánnyugdíjból pedig több mint 2000 milliárdot utalt át nekik! Akkor kik jártak jól? A bankok vagy pedig mi? Vesztettek két év alatt közel 100 milliárdot, és nyertek több mint 2000 milliárdot! Na? És Magyarország tartozása 3000 milliárddal több, mint volt 2010-ben!

2010-ben a bruttó adósság 20 ezer milliárd! 2014-ben már 23 ezer milliárd forint! Ez a kamatos kamat! Az államadósságot SOHA nem lehet visszafizetni, ezért nem kísérli meg sem Ausztria, sem Nagy-Britannia, sem az USA! Senki! Mert nem lehet! A görögök is leírták a csőd után a nagy részét! Ahogy a második világháború után a legtöbb ország! Mert nem lehet visszafizetni, amíg a kamatos kamat létezik!

Orbán a bankok zsebét tömte csupán a magánnyugdíjaddal!

5.

Orbán minden szabályt meghoz, amit ő maga nem tart be!

Jaj néktek törvénytudók, mert elhordozhatatlan terhekkel terhelitek meg az embereket, de ti magatok egy ujjotokkal sem illetitek azokat a terheket!” – Lukács 11, 46.

Orbán megadóztatja a szegényeket, de saját fizetését emeli az egykulcsos adóval. A parlamenti képviselőkre fura módon semmi nem érvényes, ami mindenki másra. Számla nélkül veszik fel a költségtérítést. A KDNP-s Harrach Péter milliós juttatása mellé veszi fel nyugdíját, miközben aki dolgozik, mellé nem vehet fel egyszerre nyugdíjat is! Saját magukra ez persze nem vonatkozik.

Rendre olyan embereket nevez ki Orbán, akinek vagy végzettsége vagy szakmai tapasztalata nincsen meg az adott magas beosztáshoz, de annak érdekében, hogy a haver megkapja az állást, gyorsan módosítják a jogszabályt is!

 • Vitézy Dávidka (friss diplomával a BKK vezérigazgatói posztjára)
 • Németh Lászlóné (érettségivel a Nemzeti Fejlesztési miniszteri pozícióba) Ahogy az Amerikai Népszava írta:“Budapest – Szinte közröhejbe fulladt Németh Lászlóné miniszterjelölti bizottsági meghallgatása a Parlamentben, miután a jelölt papírból olvasta fel a bemutatkozását, a kérdésekre papírból válaszolt, a bizottságot “Tisztelt Bíróságnak” szólította, amit tekinthetünk egy freudi elszólásnak. Az új miniszternek, akire a legfontosabb tárcát bízta Orbán, nincs diplomája, a legmagasabb állami iskolai végzettsége érettségi. Viszont annyi legalább kiderült, hogy olvasni tud. Ez a kinevezés is mutatja az orbáni kontraszelekció logikáját: kizárólag zsarolható, elnyomható, engedelmes végrehajtókat tűr maga mellett a Diktátor, akik személyes utasításait hajtják végre.Hoffmann Rózsa és Schmitt Pál után egy újabb félanalfabéta szakad a válságban vergődő Magyarország nyakába. Ha feltételezzük, hogy egy diplomának és a felsőfokú szakmai végzettségnek van bármi értelme, akkor Németh Lászlóné a maga érettségijével az orbáni bohóckormányzás újabb díszpéldánya. ” – AN
 • Kandrács Csaba (jogász végzettséggel bekerült a jegybank Monetáris Tanácsába, ahol az ország legjobb közgazdászainak kellene ülnie. Előtte is állami haveroknál töltött be pénzügyi elemzői, adóügyi-számviteli szakértő és vezetői posztokat jogász végzettséggel!) Ahogy az Index írta: “Karrierjének csúcspontja most a jegybank vezető testülete, bár komoly szépséghiba, hogy a Monetáris Tanácsba elvileg az ország legjobb makroökonómiával foglalkozó közgazdászait lenne célszerű beválasztani, ő pedig nem is tanult úgy általában soha közgazdaságtant említésre méltó szinten. Most Kandrácsra is bízzuk többek közt a monetáris politikánkat és az ország egész külső stabilitását, a devizatartalékot vagy a teljes bankrendszerünk biztonságát is.” – Index

És lehetne bőven sorolni, milyen zsarolható és pióca életvitelű, ám beosztásához nem értő embereket ültet Orbán hatalomra, hogy saját játszóterét létrehozza!

6.

Orbán az az emberszerű puhatestű, aki elirigyelte a kommunista eszméket, már ami a diktátorizmust illeti. Titokban köt szerződést az oroszokkal, nem ad ki közérdekű adatokat… mert azt hiszi, itt minden az övé!

Mert nincs az a rejtett dolog, ami napfényre ne jönne. És oly titok, ami ki ne tudódnék. Annakokáért, amit sötétben mondtatok, a világosságban fog meghallatszani, és amit fülbe súgtatok, azt a házak tetején fogják hirdetni.” – Lukács 12, 2-3.

Minden diktátornak az tetszene, ha tettei örökre titokban maradnának! Viktorka! Olvasd el a Bibliát: itt írta, mi lesz azokkal, akik úgy gondolkodnak, mint te!

Eltitkolod az 1000 milliárdos áfa-csalás részleteit? Nem engeded kivizsgálni? Eltitkolod a közbeszerzések szerződéseit? A kampánypénzeket? A CÖF bevételét? Meglesz a jutalmad, ne izgulj!

7.

Hívőnek állítja be magát, miközben soha életében nem olvasta, és nem ismeri a Bibliát, ahogy látható az idézetekből is! Még az alkotmányba is belevette a kereszténységet, miközben szegénykém, azt se tudja, mi az!

A hívőket megtéveszti, ahogyan egykor a kígyó Ádámot és Évát! Kihasználja és felhasználja jóhiszeműségüket, hogy ellenük fordítsa azt!

“Ne gyűjtsetek magatoknak kincset a Földön, hol a rozsda és a moly megemészti! És ahol a tolvajok kiássák és ellopják! Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseteket a mennyben, hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és ahol a tolvajok ki nem nem ássák, és el nem lopják. Mert ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek. A test lámpása a szem. Ha a te szemed tiszta, az egész tested világos lesz. Ha pedig a te szemed gonosz, az egész a te egész tested sötét lesz. Senki nem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és kapzsiságnak.” – Máté 6, 19-23.

Orbán! Neked annyi! Készülj a halál utáni életre, ami ennél sokkal rosszabb lesz számodra:

Kapzsi, hatalomvágyó szarházik büntetése:

Újra özönvíz lesz, azonban folyékony arany hullik majd a Földre, egészen addig, amíg mindent ellep, s nem marad már szárazföld. A bűnösön kívül nem lesz élőlény a Földön. Minden bűnös egy-egy külön Földet kap! Ebben az óriási aranyóceánban kell úszniuk az idők végezetéig, azaz örökké! Amikor belefulladnak, azonnal újraélednek, hiszen már nem tudnak meghalni. Minden alkalommal át kell élniük a fulladás okozta kínhalált. És minden alkalommal újraélednek, és úsznak és úsznak… egyedül… örökkön-örökké… “gazdagságban”…

A kapzsi szarházi emberek mindent megkapnak haláluk után, amit a Földi életben akartak más ember nyomora árán! Megkapják a Földet csak maguknak! Megkapják a Föld összes aranyát! Megkapják a birtoklást, ami éltette őket! Majd utána elgondolkodnak, megérte-e, de akkor már nem változtathatnak, mert a bűnöket csak a földi életben lehet helyrehozni!

Az ügyészek, bírák, akik tehetnek ez ellen, tehetnek egy normális országért, gondolkodjanak! Követni akarják Orbánt ebbe a halál utáni életbe, vagy helyrehozzák, amit eddig tettek az emberek ellen!

A választók pedig április 6-án gondolkodjanak: egy hazug, megalomániás puhatestűre teszik voksukat, vagy pedig egy jobb életre! Diktátorok és hazugok nélkül!

Hazugságvizsgáló

Orbán álljon a nép elé hazugságvizsgáló géphez kötve még a választások előtt! Én is vállalom, hogy magamra teszem. Lássuk, ki mond igazat, és ki hazudik! Most bebizonyíthatod, hogy igaz ember vagy! Én adtam DNS-t, én vállalom a hazugságvizsgálót, akár az ellopott telefonnal kapcsolatban is!

Viktor, te vállalod?

Mit akar a nép?

Ezen az oldalon kidolgoztam egy gazdasági programot, melyhez fura módon nem kellettek milliárdos tanácsadók! Csak a Gazdasági Főiskola, ami az alapot biztosította, a többi pedig már csupán idő és energiabefektetés függvénye volt!

Tudod, mi az a gazdasági program? Elárulom: Ami nektek nincs! A fidesz úgy indul egy választáson, hogy azt sem tudjuk, mit tesz a következő négy évben!

Olvasd el, mit akar a nép! Te nagyképű, egosita majom!

Ezen az oldalon megszavaztattam, ki ért egyet a 0%-os adóval! Nézd meg a saját szemeddel:

Támogatnád 2014-ben az X-Programot? "0%-os adót 200 ezerig! Nem kerül többe az egykulcsos adónál, de a keresők 85%-a jobban járna!"

Eredmény megtekintése

Loading ... Loading ...

7600-an szavaztak, melyből több mint 85% egyetért a 0%-os adóval! Egyetlen reprezentatív közvélemény-kutatás sem tartalmaz ekkora sokaságot: általában 1000-3000 főt vizsgálnak. Bár ez a felmérés nem reprezentatív, viszont a nagyarányú egyetértés alapján tekinthető annak, hiszen ilyen arányú elmozdulás esetén az eredmény szinte semmit nem módosulna, ha az ország lakosságához viszonyítanánk.

A 0%-os adózás itt olvasható!

Ez az adózás nem kerülne többe a mostani egykulcsosnál, de beindítaná a gazdaságot, és lassan létrehozná a középréteget, ami már nincs!

Ajánlom a jelenlegi összefosás figyelmébe is, amelynek szintén nincsen programja az általános hülyeségeken túl!

X-Program a dolgozó emberek érdekében!

Megjegyzem, nem indulok a választásokon, aminek így utólag örülök is, mert sokkal hitelesebb lehet a mondandóm!

Az X-Programot 0 %-os adóval bármely politikai párt átveheti! Mert az országban dolgozó emberek érdekét szolgálja!

Az oldal több mindent tervez még a dolgozók érdekében, melyekről hamarosan cikkben tájékoztatom a közvéleményt!

ELÉG VOLT a tehetségtelen és szarházi politikusokból! Normális országot akarunk, normális gazdasági programmal, mellébeszélés nélkül!

Ehhez jelenleg – most már én is belátom – első lépésként az Orbántól való megszabadulás vezet! Elég a diktátorból! Mert tehetségtelen talpnyalókat ültet mindenhová, ezzel zülleszti az országot egyre lejjebb és lejjebb! 


FRISS – Sajtószemle

A HVG keresett meg először a cikkel kapcsolatban, akinek kiadtam az ügyben eljáró nyomozótiszt telefonszámát, melyen velem is tartotta a kapcsolatot. Az újságíró felhívta a r. alezredes urat, aki a telefonban nem is cáfolta a vizsgálat tényét.

A HVG cikke után országosan is megjelent a médiában az eset, a legismertebb médiumok címlapon hozták:

VanHolnap.hu
A weboldal nem csupán problémákat vet fel, illetve szembe megy a sztereotípiákkal, de egyedülállóan megoldási javaslatokat is kínál programok formájában, melyekhez bárki hozzászólhat, javasolhat. (Programok menüpont) A cikkek egyetlen párt véleményét sem tükrözik. Ha hozzászólnál, ne tartsd magadban!

97 Hozzászólás

 1. Johnb582

  2014-07-13 at 01:12

  Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Thanks dbegaekbgkgd

 2. Bobek

  2014-05-14 at 11:28

  nekem ez egy egyszerű lejáratási akciónak tűnik..
  nem furcsa hogy pont egy radikálisan ellenzéki gondolkodót hívnak meg felszolgálni erre az eseményre, ahol aztán lopási ügybe keveredik?..
  nekem ez tipikus titkosszolgálati akciónak tűnik, ők is olvassák ezeket az oldalakat (hiszen ez a dolguk), és pontosan tudják hogyan kell lejáratni valakit..
  ha meglesz a telefon ha nem, az oldal szerzőjét majd egy lopási üggyel kapcsolatban fogják emlegetni, mert erre fognak emlékezni a ‘zemberek’..
  de borítékolható hogy a telefon nem fog előkerülni..

  ez tipikusan a kabátlopási ügybe keverés esete..

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-05-16 at 01:09

   Azért ne gondold, hogy az ország összes oldalát képes olvasni pár titkosügynök! Azért ennél jóval fontosabb dolgaik vannak. Ez nem Kína :)

   Radikális ellenzéki? Nem. Ésszerű gondolkodó. Ha olvasod az oldalt, ez a józan gondolkodás oldala. Az mszp is el van küldve a picsába, mert ők is csak az emberek pénzét lopják, és mellé nincs semmilyen szakmai hozzáértés…

   Ha valamelyik párt valami normális irányt képvisel(ne), akkor az is meg lenne írva… De ilyen jelenleg nincsen… Hisz még a rokkantak számára az akadálymentesítést sem sikerült megoldani 10 éve, miközben már stadionokkal szárnyal az ország!

   Fogadd el, hogy néha (legtöbbször) a dolgok csak úgy megtörténnek. Valaki nyer a lottón, mert megtörtént vele, valaki véletlenül felfedez egy új elemet, mert megtörténik vele… valaki felfedezi a kozmikus háttérsugárzás bizonyítékát, és Nobel-díjat kap érte, pedig nem is azt kereste! A dolgok a véletlenszerűség okán csak úgy megtörténnek a legtöbb esetben, ha tervezik is, sosem az lesz vége, amit terveztek, lásd: Hitler. Tervezett, közel sem az történt…

 3. szkep

  2014-04-14 at 07:38

  Legalább meglett a telefon??? :D

 4. Tiboro

  2014-04-09 at 22:28

  Szerintem így történhetett az eset:
  -Te Viktor! Nagy gáz van. Valaki lenyúlta a telefonomat, tele személyes adattal.
  -Ne aggódj!… Te Sanyi az egyik jóbarátomnak ellopták a telefonját. Meg fogjuk találni?
  -Természetesen főnők. Mindent elkövetünk hogy meglegyen a tolvaj és a telefon.
  -Köszi Sanyikám!… Ne aggódj a telefonod miatt, a legjobb emberem mindent megtesz hogy előkerüljön a bűnös. Csak szórakozz tovább nyugodtan!
  -Köszi Viktor!

  Szerintem milliónyi hasonló párbeszéd elhangzik bárhol, ahol embereknek egy kis hatalom van a kezében. Bármilyen simlis dolgot ilyen egyszerűen sikálnak el. Ilyenkor nem számít pénz vagy emberi méltóság.
  Egyébként érdekes hogy nem találták még meg azt a telefont, vagy nem derültek ki a rajta lévő infók, ha azért lopták el. Nem gondolnám hogy a vendégek annyira rá lennének szorulva hogy telefont lopjanak, hacsak valaki nem kleptomániás.

 5. Puma

  2014-04-06 at 19:00

  Hát öcsém cseppet sem irigyellek!!!
  Ennyi elvakult vadbarommal, nem lehet könnyű társalogni! Én már attól is rosszul vagyok, hogy végig olvasom ennek a sok bírkának a hozzászólását, legszívesebben mindegyiknek válaszolnék, de úgyis tudom, olyan mint ha a lóval telefonálnék! Bár egy ló legtöbbjüknél értelmesebb! A csúcs viszont akkor teljesedik ki, amikor rákattintok királyunk oldalára! Már le szoktam róla, mert nem szerepel a terveim közt, hogy a gép mellett kapjak agyvérzést! Én is fideszes voltam és nem akarom elhinni, hogy valóban ennyire vakok, süketek és szó szerint birkák az emberek! Nem veszik észre, hogy ami Országunkban zajlik,az elmúlt négy, de legfőképpen az elmúlt két évben, az mindennek a leg alja!Minek kéne történnie, hogy fel ébredjenek? Ha vasgolyóval a lábukon kéne reggelente tömegesen a sorok mellé vonulniuk és fizetségként annyi kalóriányi ételt kapnának, amennyi fedezi a másnapi munkavégzéshez elegendő energiát, észre vennék, hogy bajban vannak??? Pont az a réteg nem mozdul meg, aki már most is közel áll ehhez, igaz még nincs vas golyó, és fizetést is kapnak, de nem veszik észre, hogy az valójában csak arra elég, hogy fenn tartsa a létüket a másnapi termelő munkához! Legalábbis nem fedezi egy európai ember, elvárható életszínvonalát! Persze, van egy réteg, konkrétan a mutyi brigád, akinek ez jó, de, hogy a sok ökör miért érzi úgy, hogy neki ehhez éljeneznie kell, ez érthetetlen! Üdv!

 6. Nagymedve

  2014-04-05 at 17:25

  Végigkűzdöttem magam a sok elborultagyú, sötét, Fideszes hozzászólásain. Arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy tényleg menthetetlenül hülyék, és csőlátóak. A bejegyzésben BIZONYÍTÉKOK vannak. Olyanok, amivel senki sem játszik, főleg nem a saját neve alatt, s ezt még fel is vállalja gond néélkül. Ezért tartunk itt, ahol tartunk. A nyilvánvalóra is azt hiszik, hogy hazugság, annyira hisznek Orbán Viktornak. Pedig itt csak ő hazudik. Ők még a az akasztófa alá is Orbán Viktor nevével mennének, még ha ő is írta alá a halálos ítéletüket…..Erre csak egyet tudok mondani: “…És most már ő is tiszta szívvel érezte, hogy SZERETI a Nagytestvért…..”

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:27

   Nagymedve!

   Ez így van! Illetve nem teljesen! Nem mindegyik csőlátó hülye…

   Ide írogat általában pista néven (de mindig más emailcímmel próbálkozik szegénykém) egy hithű fideszes elvtárs, aki már vagy tucat cikknél leírta ugyanazt az egy mondatot: “a disznóól kiganajozása mellett nincsen több ideje neki blogot írni” :) Ezen az egy darab mondatán röhögök mindig, ugyanis szegénykém a magas fizetése mellett nem képes megújulni :)

   Tudni kell, hogy pista nagyon jól keres, valószínű vezető beosztásban van, amit seggnyalással ért el. Ez látszik abból, hogy erre az egy mondatra futotta neki, amit újra és újra “bedob”, hátha egyszer valaki észreveszi, hogy többre nem képes…

   Ő azon 5%-ba tartozik, aki ráadásul érdemtelenül keres hazai szemmel iszonyat összeget! Nem érdeke tehát a 0%-os adó, mert seggnyalással kis kapzsisága többet remél annál, mintsem havi 30 ezerrel lejjebb adja! Mert szegénykém havonta akkor nem tudna 30 ezres pólókat vásárolni, és egyéb luxus dolgokra költeni…

   Szegénykémnek meglesz halála után a büntetése, na, majd akkor írhatja újra és újra ugyanazt a mondatát…

   Tehát az ide írók közt nem mindig hülye elvakult van, ott vannak ORbán kegyencei is, akik vagy trafikot vagy földet vagy zsíros állást kaptak nulla hozzáértéssel! Ők azok, akik a világot is leszarják, csak hogy luxusban éljenek.

   Ahogy látszik, 87% szavazott a 0%-os adóra! Több mint 7 ezren osztották meg itt a cikket, és 1500-an a facebookon is! Az emberek többségének a fasza tele van ezzel a szélhámos kétharmados köcsöggel, de a többségnek sajnos nincsen internethozzáférése sem, annyira rossz anyagi helyzetben van ennek a köcsögnek köszönhetően!

   Ezeket téveszti meg Orbán a rezsiböffentéssel!

   A Privátbankáron is megjelent egy kimutatás, ami bizonyítja, hogy kizárólag a felső tized járt jobban az utóbbi 4 évben!

   http://privatbankar.hu/karrier/rosszabbul-elunk-mint-negy-eve-megjottek-a-szamok-267525

   Ezt erősítette meg a Századvég két elemzője által készített elemzés is, amely az egykulcsos adót vizsgálta!

   Készül egy erősebb “csapat”, amely már csak ezért is, ezek a gerinctelen önző emberek miatt is ki fog állni a 0%-os adó mellett, és ha nem most, 2018-ban elkergeti ezt az egész szarházi bandát innen. Ebben közre fogok működni, akár külföldről is!!! Hamarosan szó lesz róla az oldalon!

   Pistát meg magasról szard le! Ide jár szart kavarni, mert félti a fostos luxus életvitelét az önző szemétláda! Miközben a tudása nincsen meg a vezetői álláshoz!

   • pista

    2014-04-05 at 21:04

    Bunkó vagy, Bugsy! Ordít magáról, hogy életében még nem dolgozott. Egy ilyen húgyagyú kezd el oktatni adórendszerből, aki 29 (!) évesen kezd el rabkísérőnek tanulni. És még csodálkozunk a rendőrvicceken! Két társadalmi csoport nem fizet személyi jövedelemadót: a legszegényebbek és a leggazdagabbak. Mennyi személyi jövedelemadót fizetnek a koldusok, a munkanélküliek és a kisnyugdíjasok? A másik véglet: mennyi személyi jövedelemadót fizetett Simon Gábor, Zusi, valamint a különféle nagyvállalkozók? Ha benne lennék a leggazdagabb 5%-ban a legkevésbé se érdekelne, hogy hány kulcsos az szja búbánatos aszott majom. A többkulcsos adóval csak azzal szúrnak ki, aki semmit nem tud eltitkolni és van végzettsége. Kapisgálja már szerencsétlen hatökör? Az elemzések pedig csak azokat vizsgálják, akik egyáltalán adóznak állatkirály! És ők a kisebbség! Másrészt az adózók 10-15%-a úgy van minimálbérre bejelentve, hogy ténylegesen a fizetése nagyrészét zsebbe kapja.

 7. Hajdu Hajnalka

  2014-04-04 at 20:54

  Ekkora baromságot, szemétséget, hazugságot még az életben nem láttam!
  Nem tudtam végig olvasni és nem is fogom ezzel tölteni az időt. Kedves közreadó, azt gondolja, hogy van ember a világon, aki ennyi hülyeséget elhisz? Amit pedig a vallásról,a Tízparancsolatról és a hitről összezagyvál az egy szekta gondolkozására utal. Higgye el, értek hozzá, Orbán Viktor miniszterelnökünk valóban egy hívő, református ember. Miért mondana mást, milyen érdeke fűződne ahhoz, hogy erről hazudjon? Szégyellje magát, hogy ezt a kitalált agyrémet le merte írni….

  • bagalas

   2014-04-04 at 21:45

   Miért mondana mást? Milyen érdeke fűződne hozzá?? Mondjuk az, hogy megint ő legyen a miniszterelnök? Micsoda gyermeteg naivitás kell ahhoz hogy valaki elhiggye egy Orbánról aki 25 éve egyfolytában fanatikusan próbál miniszterelnök lenni és maradni, majd pont jó keresztény módon cselekszik ha ez nem segíti őt a hatalmon maradáson. Ez a bajom a vallással. Ha valaki nekünk nem tetsző módon értelmezi akkor azonnal eretnek akit máglyán kéne elégetni… szánalom a köbön.
   Ha az kéne a választások megnyeréséhez hogy Orbán élve felfaljon egy csecsemőt szerintem azt is megtenné.

  • szgabi/Aki Én

   2014-04-04 at 22:05

   ,,Ekkora baromságot, szemétséget, hazugságot még az életben nem láttam!”
   Akkor csukott szemmel jár.

   ,,Nem tudtam végig olvasni és nem is fogom ezzel tölteni az időt”
   Akkor miről is van ilyen radikális véleménye?

   ,,Higgye el, értek hozzá”
   Ez a legjobb.

   Egy valamiben biztos vagyok. Ha kiderül az igazság, Önnek lesz egy magyarázata minderre.

   • pista/Aki Én

    2014-04-05 at 15:43

    Na, itt bölcselkedik már megint Tribuszerné leghűségesebb ügyfele. Látom a reggeli kávé (maga esetében inkább hidegindító) után megint sikerült válogatott bölcsességeket leírnia. Maga készpénznek vesz mindent, amit egy kültelki, feketekörmű proli kamaszkölyök értelmi szintjén megragadt szélhámos – Tribuszerné férfi kiadása – pofázik, aki már startup vállalkozótól kezdve rabkísérőn át képviselőjelöltig már minden volt. De jaj, csapás csapás hatán, mert eddig az istálló kiganajozásán kívül még semmit se bíztak rá. De nem baj, bírja a magyar az ütéseket. Maga is pont olyan, mint a tipikus lumpenproli. A nap folyamán kinyitja az internetet meg a bulvárújságot, hogy elolvassa a saját véleményét. Amit aztán mindenkinek szajkózik, ha kell, ha nem. Gondolom az árukapcsolás is nagyon tetszett a hájfejének: Orbán DNS mintát követel aztán meg legyen 0%-os adó. Elmentek az anyátok keservébe! Én meg fizessek a magához hasonló virsliujjú, nagyseggű, zsírosagyú naplopók helyett is. A maga helye intellektuális értelemben egy ’70-es évekbeli NSZK-s pornófilmben lenne. Ott aztán nagy átéléssel ismételhetne pár mondatot: “Ach, ja, ich komme, ich komme …”. Írja le már le azokat a nagy tényeket és ismereteket, amikre az előző hozzászólásában hivatkozik! De vitatkozik is én itt olyan emberrel, akinek annyi esze sincs, hogy egyszerre rágózzon és fingjon.

    • szgabi/Aki Én

     2014-04-05 at 23:15

     Na megint itt van a megszokott, végletekig csépelt mondatokkal Pista, Dr. Csernus leghűségesebb ügyfele.
     Figyelj Pista. Sajnálom, hogy nincs senki a világon aki szeretne, akihez egy jó szót szólhatnál. Sajnálom, hogy egyedül töltöd a napjaidat és az estéidet.
     Szarjál rá, verd ki. Nehogy már magadra is haragudj…

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:37

   “Higgye el, értek hozzá!” :) :) :) :D beszarok a röhögéstől, komolyan mondom :) :D

   Feldobtad a napomat! Köszi :)

   Selmeczy Gabi: “Csak”! :) :)

 8. komment

  2014-04-04 at 17:10

  Szerintem: ha pl. pintyo telojat lenyuljak, a tartalom miatt fognak nyomozni (kapcsolatok, uzenetek), nem a telo erteke miatt. A “kis ertekre” nem hivatkoznek. Barmikor csinalnak 1 szokasos titkos nyomozati anyag bablat ami megindokolja a vizsgalat szuksegesseget (mondjuk nemzetvedelmi szempont), es a neked megkuldott jegyzokonyv tartalmat is (nemzetvedelmi okokbol nem hivatkozhattak a jegyzokonyvedben nemzetvedelmi okokra). Persze sose fogod latni…
  Diszkriminacio??? Logikusnak hangzik, de a mar emlitett titkos nyomozati anyagbol biztosan az is kiderulne (nem neked), hogy pincsinek eszebe jutott, hogy a telo bepottyant a budiba, igy leallitottak a vizsgalatot, pedig mar pont mintavetelezni akartak az egesz nasznepet is (ormanyostol mindenestol).
  Szar ugy, szar rendszer…

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:41

   Valószínű, így lesz! Tudni kell, hogy a HVG, Index, Origo stb. is mind megkereste a rendőrséget, hogy nyilatkozzanak! Az ügyiratszám alapján 10 perc alatt visszakereshető a jegyzőkönyv! A rendőrség azonban nem nyilatkozik a médiának, a “türelmüket” kérte!

   Na most, ha hazudtam volna, 10 perc után kiadják a közleményt, hogy az itt szerepelt dokumentumok hamisak! Nem tették, hiszen valós dokumentumokról van szó, és valós DNS-vizsgálatokról!

   60 embert nem tudnak elhallgattatni, még! Majd jövőre már ezt is előkészítik, ha a nép hagyja!

   Mindennel visszaélnek, ezért kell itt hagyni ezt a szemét országot! És be kell látni, ezt az emberek többsége teszi szarrá! Nem Orbán szavaz ugyanis április 6-án., hanem a nép! Nem Orbán felelőssége, hanem a népé!

 9. bugajakab

  2014-04-04 at 09:43

  FÉLTEK GAZEMBEREKE MI?

 10. bugajakab

  2014-04-04 at 09:42

  Fidesz esküvőn természetes, hogy lopnak…a vérükben van, CSAK A FIDESZ banditák voltak meghívva. Tehát csak a FIDESZ LOPTA EL!

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:44

   Nagyon gáz, hogy ezek már egymást is meglopják! Én szerintem valamelyik aznap még nem lopott el semmit senkitől, ezért elvonási tünetei lettek, amit csak így tudott ellensúlyba hozni, ha lenyúlja egy haver telefonját!

 11. Korcsmár Károly

  2014-04-04 at 09:39

  Több szemszögből vizsgálva az adott kérdést,joggal felmerülhet mikor köteles és mikor tagadhatja meg a DNS vételt az adott személy. Felfoghatjuk ugy is,akinek nincs semmi rejtegetni valója mitől féljen .De ugy is mi arra a garancia hogy MEGSEMMISITIK-e a vizsgálatok befejeztével ??.A hatalomgyakorlást kérem ne ragozzuk tul,nyilván nem ebben csucsosodik ki.Ha nem teszi azt ami az ország érdeke akkor puhány vezetőnek tartanánk. Ha mégis olyan lépéseket mer tenni amire nem számitottak pl:banki szférában akkor diktátor egyszemélyes vezető ??.

  • szgabi

   2014-04-04 at 14:12

   Nem hinném, hogy bárki a bank szférában elkövetett ,,váratlan” lépésekért tartaná diktátornak. Egyébként azzal is csak a népnek ártott, hiszen 100(+)%-ban áthárították, ezt ők maguk is nyilatkozták. A bankok pont annyira vannak ,,szorongatva” amit még a köznépre tudnak hárítani.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:50

   A bankok egyáltalán nincsenek szorongatva! Ez a látszat intézkedés, mint minden, amit orbán tesz! Hány ember került ki valójában a devizaspirálból? Csak a leggazdagabbak! Hány ember tudja fizetni a rezsijét havonta rendesen éhen döglés és plusz munka nélkül?

   Mi lett itt jobb? Az egészségügy? A tömegközlekedés? Lettek látszatberuházások uniós pénzből, amelyről amerikai és svájci lapok is cikkeznek, hogy orbán megőrült! És az emberek pénzét faszságokra szórja!

   Ez a mi diktátorunk, aki azért diktátor, mert nem tűri maga mellett a szakértőket, csak a seggnyalókat, korlátozza a szabadságjogokat: lásd egyetemek függetlensége, bírák hirtelen nyugdíjazása (hogy oda is sajátjait ültethesse), munka törvénykönyve dolgozókra hátrányos módosítása, alkotmány ötszöri módosítása, újságírók jogainak korlátozása: már nem készíthetnek képet semmiről, ha nem egyezik bele, akiről készítik! Na, az oknyomozás ellehetetlenítése stb.

   megalománia, a diktátorok pszichikai jellemzője mindig! Szaddám: arany autók! Putyin: minden országot magának akar! Hitler: ismerjük! stb…

   Eközben a népet csak üres szolgának tekintik…

 12. Oscon

  2014-04-03 at 22:14

  laikus kérdés: Ezek szerint DNS és ujjlenyomatvétel nem csak akkor alkalmazható, ha “bűncselekmény eljárása alatt állsz” ?

  http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=A0900021.IRM

  “b) ujj- és tenyérnyomatvétel: … 2009. évi XLVII. törvény (a továbbiakban: Bnytv.) 44. §-ában meghatározott bűncselekmény miatt büntetőeljárás alatt álló személytől”

  “d) DNS-mintavétel: a DNS-profil meghatározására alkalmas DNS-mintának a Bnytv. 59. §-ában meghatározott bűncselekmény miatt büntetőeljárás alatt álló személytől ”

  Ez alapján nem csak akkor kérhettek volna tőled ilyen mintát, ha büntetőeljárás alatt állsz? A Be.106 mintha csak arról szólna, hogy “közreműködnöd kell vizsgálatban”, de arról nem szól, hogy mintaadási kötelezettséged lenne tanuként.

  “Be. 106. (1) A terhelt és a sértett köteles a szakértői vizsgálatnak, illetve beavatkozásnak magát alávetni, kivéve a műtétet és a műtétnek minősülő vizsgálati eljárást.”

  4) Az (1)-(3) bekezdésnek a sértettre vonatkozó rendelkezéseit a tanúra is alkalmazni kell,

  Mintha a két pont ütközne nem? mint totál laikus kérdezem, érdekesnek tűnik. :-)

  • Répássy Péter

   2014-04-04 at 11:50

   Sokkal egyszerűbb kérdésem van! Egy “kisebb értékre elkövetett lopás” vétségében mi keresnivalója van az ÉLETVÉDELMI OSZTÁLYNAK????

   • (x)LFS

    (x)LFS

    2014-04-05 at 19:56

    Semmi! Ez a hivatali visszaélés. Valaki odarendelte az ügyet, hiszen az NNI-nek nincs egyetlen osztálya sem, ahova az ügy jogilag tartozna. Nem erre hozták létre ugyanis, hanem jóval súlyosabb bűncselekmények felderítésére.

    Orbánék azonban leszarják a gyilkosságokat, a lényeg, minden más ügyet hátrébb soroltak, már ami a dns-vizsgálatokat illeti, és ezt vették előre! Ismét hivatali visszaélés!

    Tudni kell, hogy anno az Ároktői gyilkosság vádlottjait azért engedték el, mert a labor nem tudta időre elvégezni a vizsgálatot! Ezért a bíróság 500 ezer forintra bírságolta a labort! A tettesek viszont szabadon távozhattak!

    Na most, ki tudja hány gyilkossági eset dns-vizsgálata van csúszásban, amit még hátrébb soroltak a most említett telefon miatt! Gusztustalan egy féreg ez, aki leszar mindent és mindenkit önmagán kívül.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:53

   Kényszeríteni nem tudtak volna! Azonban kiszabják rám a büntetést! Utána pedig, ha én lettem volna az egyedüli, aki megtagadja, akkor egyértelmű: meggyanúsítanak! Innentől már járhatok a faszom a kihallgatásokra tovább, illetve már levehetik erőszakkal is…

   Kinek kell ez?

   Tanúként nem kényszeríthetnek, de pénzbírságot kiszabhatnak, és utána meg is gyanúsíthatnak…

   Mivel ennyire visszaéltek az esettel, tuti megtették volna. A DNS-vizsgálat nem minősül műtétnek.

 13. navati

  2014-04-03 at 21:47

  Ez olyan gyenge, hogy egyértelmű csak a meseházy művek remeke lehet. Ennél azt hittem többre képesek több száz millióval szemben?

  • szgabi/Aki Én

   2014-04-03 at 22:57

   Megragadtad a lényeget. A Rogán százmilliói nem izgatnak? Mi szerint szelektálsz?

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:58

   Mesterházy is el lett küldve ezen az oldalon a picsába! Igyál egy jó erős mentateát, és józanodjál ki végre!

   Ha kamu lenne, a rendőrség már kiadta volna a nyilatkozatot, hogy nem igaz, ugyanis az ország legfontosabb hírközlői már mind megkeresték a rendőrséget és ügyészséget, hogy adjanak tájékoztatást!

   nem adtak a mai napig!

 14. pakesz

  2014-04-03 at 16:24

  ha ez egyaltalan igaz, akkor a kovetkezo a megoldas: bekapta a legyet a kisleany es ki kellett deriteni ki is az apuka :)

 15. Béluska

  2014-04-03 at 15:02

  Kedves László, természetesen nem a “kis értékű” telefon miatt történt veled mindez, hanem a telefon tartalma miatt.
  Ami a DNS mintavételt illeti, azt szakértői eljárásra hivatkozással kérték.
  Az már ügyvédre tartozik, hogy egy telefonlopás esetén milyen szakértőt kell és kell e egyáltalán a nyomozati eljárásba bevonni.
  Ügyedből egyvalami lényeges dolog már most megállapítható, hogy a 60 fős kiszolgáló személyzetben nincs az elkövető.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:59

   Meglopták egymást is! Az igazi féregbűnözés!

 16. bagalas

  2014-04-03 at 14:26

  Bocsánatot kell kérnem tisztelt Csókási Úr!
  A cikket hirtelen felindulásból kilinkeltem a fidesz facebook oldalára ahonnan persze még aznap este le is tiltottak de valószínűleg sokan láthatták akik most idejöttek kommentelni. Elnézést a kellemetlenségért.

  • Kriszti

   2014-04-03 at 19:40

   akkor már értem mire ez a sok komment, tegnap este még csak három volt, tényleg hiba volt oda föl tenni pont oda na mindegy!!!

   • szgabi/Aki Én

    2014-04-03 at 23:00

    Nem nem.Ez így jó.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-05 at 19:59

   Nem baj, hadd józanodjanak egy kicsit!

 17. laci

  2014-04-03 at 13:24

  Szélhámosság az egész. Ha csak 20% igazságtartalma lenne, már ő lenne a legnagyobb sztár a ballib sajtóban Kálmán Olgától az indexig, a Népszavától az atv-ig. A felvételi értesítőn pedig objektum- és kísérő őr képzésre vették fel (?) 2011-ben 29 évesen. Ez a képzés a rendőri szakma legalja (gyakorlatilag bárkit felvesznek ide, még az érettségi se kell) annyi a dolga, hogy a vádlottat kísérgeti. Kizárt dolog, hogy ott nyomozási “technikákat” tanult volna a jó ember.

  • bagdadi kalifa

   2014-04-03 at 16:25

   laci: azért, mert neked nincsenek meg a megfelelő ismereteid, az nem azt jelenti, hogy kamu lenne az egész.
   tudod, fiacskám, még a személy- és vagyonőr képzésen is tanítanak ilyesmit, nomeg btk-t és ptk-t is. erre mit lépsz, okostörp?

  • pista

   2014-04-03 at 19:47

   Persze, hogy szélhámos. Már minden volt az úriember, mi szem-szájnak ingere.
   Vendéglátóipari szakközepestől kezdve (ahol nem öt, hanem hat tantárgyból
   érettségizett ám!) a különleges ételek és italok ismerőjén át önjelölt
   gazdasági szakértőig. Még képviselőjelölt is volt a drága valami kétes
   egzisztenciákból összegereblyézett társulatban. Most meg kiderül, hogy a
   gazdasági szakértő úr még rabkísérőnek is tanult! Különös módon a nagy
   diktatúrában senkinek nem tűnt fel, hogy egy ilyen “jelentős” ellenzéki
   személyiség szolgált fel Orbán Ráhel lagziján pár hónapja! Szegény vendégek,
   én nem ettem volna abból az ételből, amit ez az alak szolgált fel. Nem lehet
   tudni, hogy öt perccel előtte a saját seggében vagy orrában turkált-e.
   Nagy kár, hogy a disznóól kiganajozása mellett nincsen több ideje neki blogot
   “írni”. Mennyi tehetség veszett el itt!

   • szgabi/Aki Én

    2014-04-03 at 23:13

    Igazán jóleső érzés a magadfajta értékes és rendkívül intelligens, ám de minden fajta tudást és információt mellőző hozzászólást olvasni. Ha másra nem is, kontrasztnak jó.

    • pista

     2014-04-04 at 07:20

     Na, itt van már a jó munkásember. 23 órakor normális ember alszik és nem hülyeségeket kommentelget az interneten. Észkombájn! Maga aztán Tribuszernének is remek ügyfele lenne (vagy talán már volt is). Vegyük át mégegyszer! Adva van egy tipikus hóhányó figura, akinek elég belenézni az arcába, hogy rájöjjön az ember bizony mélységes-mély az életnek kútja. A szélhámos már minden volt, amit el lehet képzelni fitnesz lótifuti, különleges ételek és italok spindoktora, gazdasági szakértő továbbá listás és egyéni országgyűlési képviselő-jelölt. Mindemelett még egy kiváló blogot is “ír”, amelynek az orbánozás a fő profilja (ami egyébként szuverén joga). Most meg kiderül, hogy 29 évesen rabkísérő képzésre is beiratkozott (vajon elvégezte?) és pár hónapja ő szolgált fel az felcsúti lagzin. A nagy diktatúrában természetesen senkinek nem tűnik fel, hogy pont ő jelentkezik oda dolgozni. Az “ügyről” beszámol egy szerkezetileg teljesen zagyva és összefüggéstelen irományban, amelynek a végén az egykulcsos adót kezdi el tárgyalni ószövetségi átkozódás kíséretében. Az önhöz hasonló naiv lelkek néhány reménytelen tökfejjel egyetemben meg az egészet készpénznek veszi és képzeletben még meg is veregeti a saját vállát, hogy micsoda ravasz gyerek vagyok, én aztán átlátok az Orbánon. Magának tényleg annyi esze van, hogy még piramisjátékba is képes lenne beszállni, ha valaki nagy pofával valamit előad.

     • szgabi

      2014-04-04 at 10:50

      Ez a néhány sor igazán jól mutatja azt a fajta alaptalan önbizalmat, amit semmiféle tény ismeret nem támaszt alá. Eltudom képzelni, ahogy az írás befejeztével elégedetten hátradől és ezt mondja magában: ,,most jól megmondtam”
      Körülbelül mutatja, hogy annyi fogalma lehet a dolgokról, amennyit rólam is megállapított. Nem sok köze van a valósághoz. Az már önmagában megérdemelne egy oldalt, hogy mi módon került ide Tribuszerné és a pilóta játék? De Isten óvjon attól az egy oldaltól. És mindezt reggel fél nyolckor, amikor a kevésbé jó munkásember is dolgozik, vagy már úton van oda.
      Továbbra is azt mondom, kontrasztnak nagyon kell az ilyen…
      De hogy az eredeti témánál maradjunk, hiszen az jobban érdekli az embereket. Majd meglátjuk, reményeim szerint ki fog derülni az igazság és akkor folytathatjuk értékes párbeszédünket. Szép napot!

     • Ferencz Tibor

      2014-04-04 at 14:41

      Pistike, Te úgy nyalod a fideszsegget, mint gyerek a fagylaltot, nem tudsz betelni vele. De buzlik is a szád messzirol. A tárgyhoz nem tudsz hozzászolni, csak a szaros nyelvedet oltogeted durcásan ( és bizonyára elhiszed, hogy Magyarország jobban teljesít ).

     • (x)LFS

      (x)LFS

      2014-04-05 at 20:02

      hagyjad pistát, ahogy fenn írtam, jól kereső zsidesznyik! Félti a fostos kis vagyonát körömmel foggal! Ugyanazt az egy mondatát írja mindenhova, már vagy tucat cikknél, amin jól röhögök mindig :) Szegénynek nem futja többre :)

      letilthatnám innen, de ez nem a fidesz honlapja! Itt nincs kizárás, mert más a véleménye… Automata szűrő van csupán, amelyen bizonyos szavak fennakadnak, és amik pl. fajgyűlöletre uszítanak, azokat nem engedem megjelenni… Illetve a spamokat…

     • pista

      2014-04-20 at 15:27

      Zsidesznyik… Micsoda antiszemitizmus! Hiába már az MSZP is rendpárti irányba menne. 2018-ban a megújult baloldal MNSZMP néven fog indulni (Magyar Nemzetiszocialista Munkáspárt). Az meg különösen bájos, hogy a sörösüvegvállú kazár Istvánffy és a szintén kazár Papp Réka Kinga pártjának csicskása zsideszezik. Rabkísérő tanfolyamon hogy áll, majomkirály? Proletárötöst már megkapta?

  • szgabi/Aki Én

   2014-04-03 at 23:04

   Laci! A cikk figyelmes végigolvasása után érdemes a hozzászólásokat és az azokra adott válaszokat is figyelmesen elolvasni. Ha így tettél volna, nem írnál ilyen butaságokat feleslegesen.

 18. Maydy

  2014-04-03 at 10:54

  Ez egy elmeroggyant hosszas hadakozása saját magával. Szerintem rendőrt se láttál még életedben! Már hogy a faszba ne lehetne mellékállása? Barátomnak is van Oo
  “Ne gyűjtsetek magatoknak kincset a Földön, hol a rozsda és a moly megemészti! ” Fogd magad és vágd ki a géped az ablakon,mert ne gyűjts semmi kincset ökör! úgyse használod értelmes dolgokra, akkor meg tök felesleges lennie. -.- Nem, nem vagyok Fideszes akármiylen meglepő,csak nem bírom a hülye embereket.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-03 at 11:36

   Küldd már el a barátod mellékállását az ORFK-ra! Légyszíves! Aztán nézd a következményeit!

   És kérdezd már meg, hogy a barátod vajon feketén dolgozik mellékesként? És kérdezd már meg, miért teszi? Mert olyan jól megél a rendőri fizetéséből?

   Szerintem először beszélj a barátoddal! (De elküldheted a szerkesztoseg – kukac – beszolunk.hu címre is a barátod nevét, és igazolvány számát, majd én átküldöm az ORFK-ra, hogy szerintük lehet-e mellékállása a barátodnak? (Nyilván nem fogom átküldeni), de te:

   Láthatóan tanulatlan és műveletlen vagy!

   A biblia nem arról beszél, hogy ne legyenek használati tárgyaid! Hanem arról, hogy ne gyűjts értelmetlen vagyont, ami csak arra jó, hogy van vagyonod! Lehetnek szép dolgaid is! lehetnek drága dolgaid is!

   De ne ez legyen az életed fő értelme, hogy gyűjts, gyűjts, gyűjts értelmetlen NEM HASZNÁLATI tárgyakat! Arról ír, hogy a barátságot, az emberi értékeket gyűjtsd! Abból legyen több!

   “:…megdézsmáljátok a mentát, a kaprot és a köményt, és elhagyjátok, amik nehezebbek a törvényben, az irgalmasságot és a hűséget; pedig ezeket kellene cselekedni, és amazokat sem elhagyni.” – Máté 23, 23.

   Ez azt jelenti, hogy az emberi tisztességes kapcsolatokat tedd az első helyre, de élhetsz jól! Lehet autód, lehet házad! De ne az vezessen! Ne részegülj meg a tárgyaktól!

   Neked mi a fontosabb, a szerelmed és családod vagy a házad? Annyi van leírva, hogy a szerelmed és családod… legyen a fontosabb, és csak utána a tárgyaid!

   Az a baj, hogy nem érted a magyart te sem!

   Láthatod, kiderült, hogy Simonnak száz millió voltak egy titkos bankszámlán! Mit csinált vele? Semmit! Csak ott volt a számlán, mert őt ez töltötte el elégedettséggel! Fel sem tudta használni! Csak a vagyont gyűjtötte! Ez a kapzsiság! Most ott rohad majd a börtönben: tud majd szeretteivel foglalkozni? Napi szinten átölelni? Nem. Mert a vagyont tette az első helyre!

   Ennyi van leírva! nem több és nem kevesebb!

   • (x)LFS

    (x)LFS

    2014-04-03 at 11:50

    Ja, és hogy tudd: azért nem lehet a rendőrnek mellékállása, mert a szabadnapos rendőrnek, ha bűncselekményt észlel, azonnal szolgálatba KELL helyeznie magát! És az elkövető nyomába kell erednie azonnal! Nem hagyhatja futni! Ezért HIVATÁS!

    Most képzeld már el, hogy a szabadnapos rendőr fagyit árul, és meglátja, hogy a távolban valakitől ellopják a táskáját: köteles azonnal szolgálatba helyezni magát, és utána futni! És akkor mi a picsa lesz a fagyis standjával?

    Rendőr legálisan térfigyelő kamerákat nézegethet, és egyéb a szolgálatával összefüggő túlmunkákat vállalhat! De ehhez is kérnie kell felettese hozzájárulását!

    • Oscon

     2014-04-03 at 20:20

     “Rendőr legálisan térfigyelő kamerákat nézegethet, és egyéb a szolgálatával összefüggő túlmunkákat vállalhat! De ehhez is kérnie kell felettese hozzájárulását!”

     Azért el tudok képzelni olyan “elvi” esetet, amikor lehet mellékállás, és inkább választanak más “szabadnapos rendőrt”.

     Pl. ha a mellékállásban dolgozó rendőr mellékállása egy bizonyos biztonsági cégcsoportnál biztonsági és/vagy vagyonőr minimálbéres részmunkaidőre bejelentve saját költségű védőruhával ;-) , vagy ilyen minőségben egy bizonyos párthoz kötődő rendezvény biztosításában segédkezik. Ha te lennél egy rendőrségi vezénylő/diszpécser, te behívnád ezt a rendőrt szolgálatba 2014-ben ? :-)

 19. Timi

  2014-04-03 at 09:06

  Igazán “érdekes” és elborzasztó az ügy, amit leírtál. Minden elismerésem, hogy a nevedet kiadva publikáltad mindenki okulására.
  Mindössze annyi észrevételem lenne, hogy a telefontokon talált minta nyilván nagyon aprócska, ami jelentősen megdrágítja a DNS megállapítását, de a 60 embertől már megfelelő mennyiségű mintát szereztek, tehát az már megmarad az “olcsóbb” kategóriában. Persze a hárommilliós költség is felháborító egy telefonlopás (!!!!) ügyében (nyitogatja is a bicskát a zsebemben), de azért a 18 milka talán erős feltételezés.
  Mindezt pusztán azért jeleztem, hogy a kötözködők ne találjanak fogást ezen a logikai bakin. Szerintem érdemes lenne átírnod a bejegyzés ezen részét, és felhatalmazlak arra is, hogy ha gondolod, töröld a hozzászólásomat… :)
  Bár a harcodat sajnos kicsit Don Quijotésnek érzem, azért sok sikert kívánok neked hozzá!

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-03 at 10:23

   Biztosan! Nem tudom, mennyibe kerül pontosan. Az biztos, hogy egy nyomozáshoz használt minta vizsgálata sokkal drágább, mint pl. egy apasági teszt, ugyanis sokkal körültekintőbben kell kezelni a mintákat! Két ember (szakértő) jelenléte szükséges – ha még mindig így van – minden DNS vizsgálatához. Nehogy olyannal vádoljanak meg, ami nem igaz stb., nehogy eltűnjön a DNS, nehogy ne semmisítsék meg stb.

   Bár persze, így is vissza lehet élni mindennel, de a vizsgálatot mindenképpen megdrágítja…

   Nem tudom, mennyibe kerül, majd az NNI, ha nyilatkozik az ügyben, akkor elárulja.

   Mivel az eredeti minta a tokon rendkívül apró, és gondolom csak töredék lehetett, az sem kizárt, hogy annak helyreállítása került több millióba… nem tudom…

   Mindenesetre a cikk lényege, hogy a dns-vizsgálat indokolatlan, meghaladja az ellopott telefon értékét, és hogy valaki vagy valakik jelentősen visszaéltek hivatali hatalmukkal.

   Már az is kérdéses, hogy egy kisebb értékű telefon ellopása miért tartozik az NNI nyomozó főosztályához?

   • bagdadi kalifa

    2014-04-03 at 16:27

    kitenném a cikket a KMH-ra. persze, van még a főszerkesztő, aki megvétózhatja, de próba-cseresznye. üdv.

 20. lacus

  2014-04-03 at 07:40

  Inkább DNS adás, mint gumilövedék kapás :-)

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-03 at 10:19

   Ezt majd akkor is így gondolod, ha egyszer levisznek a pincébe? Ha érted a cikk lényegét, ez az ember bármire képes!

   Tudom, nagyon sok itt a fideszes bérenc hozzászóló – nem rád értem – de engem annyira már nem izgat! Nem tervezem ebben a szar országban leélni az életem a sok buta ember között, aki csak sírnak és rínak egész nap, és közben azt imádják, aki a legtöbbet árt nekik!

   Majd egyszer ezek az emberek talán rájönnek a valóságra, de efelől is kétségeim vannak!

   Hát jó sírást és rívást a fideszes szurkolóknak!

   Minden fiatalnak csak azt tudom mondani: tűnés innen!

  • szgabi

   2014-04-03 at 12:03

   Neked ennyi jött le? Tényleg reménytelenek vagyunk, köszönöm…

   • szgabi

    2014-04-03 at 12:04

    …és még valami. A gumilövedék kapásnál van választásom, itt nincs!

 21. Fejes Ernő

  2014-04-03 at 01:17

  PÉLDAMUTATÁSNÁL. NA CSÜSZI. TÖBBET ÚGYSE TALI.NA HALI,ÉLJEN A FRADI.AMÚGY EZ IS KAMU.MINDEN SZINTEN ÁTVAGYUNK B.SZVA. A VERSENY SZELLEM DUALITÁST SZÜL,ÉS AZ TUDOD HOVÁ VEZET?? TANULJ.TANULJ ÉS TANULJ MÁSOKAT FIKÁZNI A LEGKÖNNYEBB,CSAK AZT NEM TUDOD,HOGY OLYANKOR MAGAD FIKÁZOD,PEDIG MÁR AZ OVIBAN IS MEGTANULTAD AKI MONDJA MÁSRA AZ MONDJA MAGÁRA,DE EZ MÁR METAFIZIKA.ÉRTED? VAN NETED,NEM? SZELLEMI SZINT? LÉLEKJELENLÉT? ALSZOL? VAGY FELÉBREDTÉL MÁR?? A TESTEDET A LELKEDET IS TŐLE KAPOD,MEGKÖSZÖNTED MÁR??ITT AZ IDEJE. JÓ ÉJT!

 22. Fejes Ernő

  2014-04-03 at 01:05

  NE KERESGÉLJ UTÁNAM NEM VAGYOK KÖZÖSSÉGI OLDALAKON. SANTHI BÉKÉT JELENT. PRÉMA PEDIG SZERETET. VAN??? KÉRDEZEM VAN? AHISMA- ERŐSZAK NÉLKÜLISÉGET. AKKOR MIÉRT ÖLNI,ÁLLATOKAT? CSAK AZÉRT HOGY A NYELVEDET KIELÉGÍTSD? NEEE MÁR A TUDATLANSÁG SÖTÉTSÉG,ÉS TE HOL VAGY?? TÉRDELTÉL MÁR LE ÖSSZEKULCSOLT KÉZZEL ÚGY ŐSZINTÉN-MAGADNAK NE NEKEM.NÉHA ÚGY ÉRZEM FELESLEGESEN ÍROK,INKÁBB CSAK MARADOK A PÉLDAMUTÁSNÁL.

 23. Fejes Ernő

  2014-04-03 at 00:45

  FOLYT. 14400 YURO AZ 4MILLIO4SZÁZ+2MILLA AZZ??? 6.4MILLIO ÉVES KÖSZI KÖSZI KÖSZI HUHUJJJJ SZAVAZNI IDÉN SE MEGYEK,SOSE VOLTAM.HALKAM MONDOM KAPJÁK BE,HEHE.IGEN KIÍROM,SOHA NEM ÍRTAM MÉG SEHOVA DE MOST RÁÉREK CSALÁD ALSZIK,ÉN MEG SZABIN.A MAGYAR UGARON LETT HAGYVA,KINTI LOVÉ,ITTHONI OCCSÓ ÉLET EZ A TUTI.MEGÉRTELEK TESÓKÁM,DE MIT IS TEHETNÉK.REDSZERREL SZEMBE NEM PISILUNK.BELE MEHETNÉNK MAGASABB RÖPTŰ BESZÉLGETÉSEK BE IS,DE SZERINTEM FELESLEGES.KB.2HÉT SZÜLETIK A 2.KISFIAM 370M2 A KÉRÓ.ZSEBBE A ZSOZSO UGYHOHY K..JÓ.KOCSI IS ÚJ 2.0D AUTOMATA.ISTSEN SZERET MINKET,MÁR AKI HAGYJA.ELÉGEDETT VAGYOK.NA SZÓVAL DE SOK MINDET TESZEK IS ÉRTE,ÉS SOKAN SEGÍTENEK IS.ÉS PRÓBÁLOK TÖBBNYIRE ISTENNEK TETSZŐ ÉLETET ÉLNI.PL.SZERESS MÁSOKT.NO ALKOHOL,DROG CIGI,KÁROS SZENVEDÉJ.CSAK A PÁROMMAL,IGEN ARRA GONDOLOK. TALÁN AZ 5.PARANCSOLAT,NE ÖLJ!ÉS EZ A LEGFONTOSABB SZÁMOMRA,EZÉRT NEM ESZEM HÚST SEM,DE TI EZT MÉG NEM ÉRTITEK,MAJD HA JÓL VISELKEDTEK,KAPTOK HOZZÁ KEGYET.PUSZI.ÁLDÁS.BÉKESSÉG.JA ÉS MAJD ELFELEJTETTEM,ITT IS TANULTAM: SANTHI-OBENDORFER A. MEGYEK CSICSIKA HOLNAP SPORT NAP. AMÚGY AMIT ÍRTÁL MIND IGAZ,ÁTJÖTT. CSAK AZ IGAZSÁGOT MEG KELL SZOKNI,VALAKINEK MEG SZOPNI.BOCSI NÉHA AZÉRT ÍROK CSÚNYÁN,HOGY NYOMATÉKOSÍTSAK.MILLIÓ PUSZI.VEDD ÉSZRE MAGAD EBBEN A TÖKÉLETS UNIVERZUMOK EGYIKÉBEN.NINCS HIBA,CSAK A FEKISMERÉSBEN,DE HÁT EZ IS AZ Ő AKARAT,HOGY VALAKI FELISMERHETI,VALAKI PEDIG NEM.TÜRELEM AZ ALÁZAT ELŐSZOBÁJA.SZOMBATHELY LEGJOBB HELY,NEM ÁM CSAK VICCELTEM.AMIT ÍRTAM VÉGIG HAZUGSÁG.VAGY? SZERINTD? MOST JÓL ÖSSZEZAVARTALAK.NA ŐK EZT CSINÁLJÁK.DÖTSD EL TE.NEKEM MINDEGY MIT/MIBEN/KIBEN HISZEL.ÉN JÉZUSBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAJD HA JÖN ÉN RÁ SZAVAZZATOOOOOOOOOOOK.

 24. Fejes Ernő

  2014-04-03 at 00:10

  NA VÉGRE! EGY ÉRTELMES EMBER. NE FÁRASZD MAGAD EZZEL A SOK GYÖKÉRREL, ÉS EZ NEM ÍTÉLET EZ TÉNY! ISTEN MINDENT JÓL CSINÁL,CSAK NEM MINDIG ÉRTJÜK. JÓ EZ A BOLYGÓ CSAK SOK A KÖCSÖG! ÉN LENNI SZHELYI, KIJÁRNI AUSZTRIA DOLGOZNI BEJELENTVE EGY MŰSZAK HETI 40H 1200 YURO, ÉVI 14 SZER. ITTHONT LEZSARNI,Ahogy ők minket.és akkor még szépen fogalmaztam. gyes+családi pótlék is kintről évi 2millió pluszba.de hát ez a karmám,engem ISTEN VÉD NEM EZEK A… MEJDNEM CSÚNYÁT ÍRTAM.DE MAJD Ő ÍTÉL,SŐT EZ MÁR AZ.DE TA IS NAGY KIRÁLY VAGY!!!BIZ ISTEN,DE KOMOLYAN.SZERETLEK!!DE EBBE BELE LEHET FÁRADI,LÉPJÉL LE TE IS, BÁR ÉN INGÁZOM 52KM.BARÁTTAL EG KOCSI.GOTT SEID DANK!!!!

 25. szgabi/Aki Én

  2014-04-02 at 21:52

  Hááát, Laci nem irigyellek. Sok hozzászólásra kell reagálnod. Ez az átka annak, ha sok helyen osztjuk meg, és fidesz hívők is olvassák. Az ember azt gondolná, hogy előny, mert elkezdenek gondolkozni, de mégsem. Egyszerű a válaszuk: NEM IGAZ és PONT! Ez olyan mint a Rogán téma: ,,Miért kell irigykedni?”
  Talán pont ez a jó ebben, hogy hihetetlen, mert amikor bebizonyosodik, akkor jön a kopp és nehéz lesz megmagyarázni. Még visszanézek, tuti lesznek még csodák. Mondjuk ha végig olvasnák, és még a hozzászólásokat is elolvasnák a válaszokkal együtt, akkor fele ennyi lehetne a kérdés.
  Sok sikert!

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-02 at 22:07

   Hát én se magamat :) Valójában egyre egyértelműbb, hogy Magyarország a magyar emberek többsége – nem mind, hanem többsége miatt tart ott, ahol!

   A magyarok többsége annyira hiszékeny, hogy önmaguk ellenségévé válnak!

   Itt a magyar csak akkor hisz el valamit, amikor gyurcsány kiáll, hogy hazudtunk… Mintha addig nem lett volna egyértelmű!

   És az a legdurvább, hogy ezek a fanatikus fideszhívők panaszkodnak egész nap munkahelyükön, kocsmában, hogy jajjj… de milyen szar az életem… Persze, hogy szar, mert irtózatosan hülye idióta a gondolkodásod!

   És amikor ezeket az embereket az új ÁVH majd leviszi a pincébe, akkor mondják: hogy jajjj… miért nem szólt nekem erről senki???

   És már ott vagyok, ezeket az embereket egyáltalán nem tudom sajnálni. Saját maguknak köszönhetik minden nyomorukat…

   Nem baj, én már külföldre készülök… a sok agyatlan fideszbarom, meg csináljon itt, amit akar, de remélem orbán addig zúzza szét majd jogaikat és életüket, amíg éhen nem halnak…

   Tettek ellene? Nem. Akkor megérdemlik sorsukat…

   • szgabi/Aki Én

    2014-04-02 at 23:14

    Azt sem hitték sokan, hogy lopnak a politikusok. Erre példa a Simon ügy, mekkora a csodálkozás. Ugyan így nem hiszik azt sem, hogy a mai kormány is lop. Komolyan nem értem hogy lehet, hogy vannak emberek, akik bárkinek is elnézik és megbocsájtják ha lopnak tőle. Ennél már csak az borzalmasabb, ha ma bárki azt gondolja, hogy az ő szeretett pártja, vagy vezére nem lop. Csak egy egyszerű kérdés: Akkor, hogy a bánatba sokszorozzák meg, de minimum megduplázzák, évről évre a !bevallott! vagyonukat? Hogyan??? És amit még nem is sejtünk…

 26. Patafizikus

  2014-04-02 at 19:24

  Nálam kevesen utálják jobban a Fideszt, de ez egy olcsó, színvonaltalan kamu.
  Ha(!) járt is az Ady-ligeti RSZK-ba az írója, akkor is hazudik, és amit ott tanítanak, még azt sem tanulta meg!
  - Tele van az írás jogi tévedésekkel ( konkrétabban: hülyeségekkel. Egyértelmű, hogy a szerző jogi ismeretei (?) egy koca net-használó jogi ismereteinek a szintjén vannak. ( Ha egy hivatásos parancsot tagad meg, az még véletlenül sem “szolgálatszegés; nem minden bűncselekmény esetén viszik a rendőrt az ügyészhez, csak meghatározott bűncselekmények esetén; szabálysértés esetén még véletlenül sem viszik a rendőrt ügyészségre ( mezei szabálysértési eljárás folyik ellene, mint bárki ellen, legfeljebb, ha a szolgálattal összefüggésben sértett szabályt, akkor egy fegyelmi is indul ellene; ha igaz lenne, ez akkor sem “Hivatali visszaélés” lenne; “Közfeladati helyzettel visszaélés” – ennek aztán ehhez végkép semmi köze, mert a hivatalos személy ( a nyomozó) és a közfeladatot ellátó személy ( pld. a háziorvos) nem ugyanaz – és még hosszan lehetne sorolni azokat a jogi blődségeket, amelyekért egy valódi rendészeti szakközépiskolást páros lábbal rúgnának ki az első BTK vizsgájáról…)
  - Az iskolai felvételét igazoló iratról kiderül, hogy az írója egy részképzésre jelentkezett, ahol objektum- és kísérő őrnek képezték ( volna) ki. ( Kísérő őr az,aki a fogvatartottakat a fogvatartás helyéről pld. tárgyalásra, külsős orvosi ellátásra kíséri.) Gyakorlatilag ők a rendőrség szakmunkásai, erre a szakra érettségivel nem rendelkezőket vesznek fel. Ezen a képzésen pedig nem oktatnak krimináltaktikát, egyszerűen azért, mert az itt végzőknek esélyük sincs, hogy valaha is kihallgatást kelljen vezetniük. Amit állít a kapott oktatásáról, az pont akkora lódítás, mintha egy ápolónőképzőt végzett személy azt állítaná, hogy neki agysebészetet tanítottak.
  - Hab a tortán: egy egyszerű lopás miatti nyomozás ugyan mit keresne az Életvédelmi osztályon, ahol az életellenes ügyeket futtatják?! Mintha valakinek a szemgyulladását az urológián vizsgálnák! :-)

  Egy szó mint száz, ez kamu!
  ( És aki azt hiszi, hogy Fideszes vagyok, azért írom ezt, az nézze meg az FB profilom, ahol ezt is meg fogom osztani!)

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-02 at 20:45

   Üdv!

   Jogász is vagy? Nem hinném. Bár én sem vagyok, de tudok olvasni, te viszont nem értelmezed, amit olvasol! És úgy akarod megmondani a tutit.

   “Az iskolai felvételét igazoló iratról kiderül, hogy az írója egy részképzésre jelentkezett, ahol objektum- és kísérő őrnek képezték ( volna) ki.”

   Ha tovább olvastad volna a dokumentumot, az van írva, hogy erre jelentkeztem, de nem erre vettek fel!!!!!! Én ugyanis korábban jelentkeztem erre a képzésre. A nyomozó azonban lehagyott egy iratot a jelentkezésemből, ezért az érvénytelen lett. Újra beadtam a jelentkezést, ekkor azonban már egy megint – fidesz által bevezetett – új képzésre vettek fel. Ez teljes, nappali tagozatos 2 éves képzés, ahogy írja is a dokumentum, ha nem csak átfutottad volna, hanem értelmezed, ott van az elején: NAPPALI TAGOZATOS RENDŐR SZAKKÉPZÉSRE A 2011/2012-ES TANÉVRE!

   Kiemelem: rendőr szakképzés! Ha a korábbira vesznek fel, akkor az szerepelt volna, hogy objektumőr részképzés! Nem ugyanaz!

   Amire én felvételt nyertem az egy teljesen új képzés volt, ugyanis kettő hónap után mindenkit próbaidős őrmesternek neveznek ki, de két évig járni kell a munka mellett a suliba, és folyamatosan vizsgázni!

   Értelmezd, amit olvasol!

   És ne írj hülyeségeket! Rendőrnek KIZÁRÓLAG ÉRETTSÉGIVEL lehet jelentkezni! Senki nem lehet rendőr érettségi nélkül!

   Aztán: Hivatali visszaélést nem a nyomozó követte el, hanem aki azt az utasítást adta, hogy le kell venni a dns-t minden dolgozótól! A feljelentésem ez a személy ellen fog irányulni! Nem a nyomozó ellen! A nyomozó csak a parancsot teljesítette, de ezt a parancsot neki valaki kiadta!

   Aztán: nem írtam olyat, hogy minden esetben a rendőr ügyészségre megy, de nagyon sok esetben igen. A katona a parancsot nem tagadhatja meg.

   Btk:

   XII. FEJEZET

   A KATONÁKRA VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEK

   Az elkövetők

   127. § (1)20 E törvény alkalmazásában katona a Magyar Honvédség tényleges állományú, a rendőrség, az Országgyűlési Őrség, a büntetés-végrehajtási szervezet, a hivatásos katasztrófavédelmi szerv, valamint a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagja.
   (2) E törvény rendelkezéseit a katonákra az e fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni.
   (3) Katonai bűncselekményt tettesként csak katona követhet el.

   Nem néztem át minden törvényt, mert a fidesz mindent megváltoztatott, mióta én a katonaságtól leszereltem. Akkoriban a jogszabály úgy szólt, hogy katona a parancsot nem tagadhatja meg csak akkor, ha egyértelműen látja, hogy azzal bűncselekményt valósítana meg. Szabálysértés esetén nem tagadhatta meg. Láthatod, hogy a rendőr is katona!

   “Hab a tortán: egy egyszerű lopás miatti nyomozás ugyan mit keresne az Életvédelmi osztályon, ahol az életellenes ügyeket futtatják?! Mintha valakinek a szemgyulladását az urológián vizsgálnák!”

   Jól látod a helyzetet! Valószínűleg ez is hivatali visszaélés, hogy az NNI hatáskörébe rendelték ezt az ügyet!

   A suliban pedig a századosunk mesélt erről arról, tudod, szoktak a tanárok sztorizgatni, és elmesélte, mire figyeljünk, mire ne, például arról is beszéltünk, mert feltettem neki kérdésként, hogy anno Doszpot Péter főnyomozó a tett helyszínen összetaperolta a bizonyítékot, és rákérdeztem, hogy ez szakszerű volt-e?

   Szerintem próbáld elfogadni a tényeket: Orbánék úgy basznak át mindenkit a palánkon, ahogy csak lehet! Az ember legnagyobb ellensége a hitetlenség: egyszerűen nem hiszed el, mire képesek ezek az emberek azért, mert magadból indulsz ki! De ők nem te vagy!

   Minden irat valódi, ezt 60 tanú tudja bizonyítani, akiket szintén beidéztek. A telefonomban mai napig megvan az eljáró nyomozó összes nekem küldött sms-e! Telefonszáma!

   • Patafizikus

    2014-04-03 at 18:13

    Ha hiszed- ha nem, az vagyok. ( Mármint jogász.)

    Igaz, a felvételi értesítődet nem olvastam végig.

    Azt tudtam, hogy csak érettségivel lehetett rendőr valaki, de 1-2 éve szó volt arról, hogy ezt megváltoztatják a létszámhiány miatt. Ha végül is maradt a régi rendszer, akkor tévedtem. Van ilyen.

    ” Hivatali visszaélést nem a nyomozó követte el, hanem aki azt az utasítást adta…” _ nem fogok jogi szakvitába bonyolódni, hiszel amit akarsz. Elég annyi, hogy ezen bcs. megvalósulásának elengedhetetlen tényállási eleme a célzat, aminek vagy jogtalan hátrány okozására, vagy jogtalan előny szerzésére kell irányulnia. Ebben az esetben ez nincs meg.

    “A nyomozó csak a parancsot teljesítette…”, ” A katona a parancsot nem tagadhatja meg.” Hát persze.
    Hszt. : “69. § (1) A hivatásos állomány tagja szolgálatteljesítése során köteles végrehajtani az elöljáró parancsát, a felettes rendelkezését, kivéve, ha azzal bűncselekményt követne el.”

    “Aztán: nem írtam olyat, hogy minden esetben a rendőr ügyészségre megy…” – Akkor n írtam ezt a posztot? Mert ebben bizony ez olvasható: “a legkisebb szabálysértéssel is mész az ügyészségre stb.”

    ” Láthatod, hogy a rendőr is katona!” – Tudom. Hol írtam az ellenkezőjét?

    “Jól látod a helyzetet! Valószínűleg ez is hivatali visszaélés, hogy az NNI hatáskörébe rendelték ezt az ügyet! ”
    Én nem azt kérdőjeleztem meg, hogy az NNI hatáskörébe került az ügy. Ez még érthető is, ha egy olyan vendég telefonját lopták el, hogy az azon tárolt adatok megszerzése megalapozhatja az államtitoksértés bűntettét. ( Bár akkor azért felmerül a vendég jogi felelősségének kérdése is!). Én azt nem hiszem el, hogy az NNI számtalan bűnügyi osztálya közül éppen az életvédelmi osztály járna el.

    “Szerintem próbáld elfogadni a tényeket: Orbánék úgy basznak át mindenkit a palánkon, ahogy csak lehet!” – Ezt egy pillanatig sem vontam kétségbe!

    “Az ember legnagyobb ellensége a hitetlenség…” meg a butaság, meg még sok minden. A kritika és feltétel nélküli hit ugyanakkora kárt tud okozni, mint a hitetlenség. Látod, kb. két millióan még mindig hisznek Orbánéknak – rájuk nem mondhatod, hogy hitetlenek.

    “A telefonomban mai napig megvan az eljáró nyomozó összes nekem küldött sms-e! Telefonszáma!” Ugyan, milyen SMS-t küld neked egy nyomozó?! Főleg egy NNI-s, akik azért vitathatatlanul a szakma krémje!

  • laci

   2014-04-02 at 23:23

   Egy kérdésem lenne. Van egyáltalán a Nemzeti Nyomozó Irodának Nyomozó Főosztály nevű részlege? A bemutatott “jegyzőkönyv” fejlécében szerepel ez az intézmény. Én a szervezeti felépítésüknél öt főosztályt találtam: Bűnügyi Főosztály, Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály, Gazdaságvédelmi Főosztály, Területi Főosztály és Bűnügyi Ellátó Szervek.

 27. toth bela

  2014-04-02 at 18:05

  Ez mekkora batomsag! Ki hiszi ezt el? Fárasztó,bő lére eresztett szar. Annyira hosszú és összefüggéstelen,hogy olvasni is borzalom,ezaltal le sem köt…

  • L. Hedvig

   2014-04-02 at 18:29

   Én aztán igazán nem vagyok egy Fidesz imádó, de ezt nem hiszem el. A DNS-sel az említett ügyben nem lehet mit vizsgálni. Azt viszont el tudom képzelni, hogy az újságíró összekeverte a DNS-t a priusszal…

   • (x)LFS

    (x)LFS

    2014-04-02 at 20:54

    Mit nem lehet vizsgálni? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az ujjlenyomattal nem lehet semmit vizsgálni. Ottmaradt a helyszínen az ellopott telefon tokja: amin azonosítottak egy ismeretlen DNS-t. Ezt keresik. Mit nem értesz?

  • Deákné

   2014-04-02 at 19:29

   Ez a cikk egy összefüggéstelen semmi. Valaki pedig napokig törte a fejét a témán, de nem jött össze neki!

   • (x)LFS

    (x)LFS

    2014-04-02 at 20:51

    Deákné! Imádjad Orbánt! Jó lenne, ha egy történelemkönyvet is elolvasnál, ugyanis Auschwitzot sem hitte el senki! Még a vonaton odatartó áldozatok sem hitték el, míg oda nem értek!

 28. Geryreg

  2014-04-02 at 15:44

  Ebben az ügyben szerintem annak van félnivalója, aki ilyen papírokat hamisított és nyilvánosságra hozott. Valószínű úgy gondolta, hogy ezzel a választás eredményét befolyásolhatja, és vállalta, hogy később ezért bíróság elé állíthatják, a választást úgy sem fogják emiatt megismételni.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-02 at 21:55

   Nincs hamisítás! Jelenleg is kérek jogsegélyt, hogy hogyan tehetem meg a feljelentést, mert azt sem olyan egyszerű megtenni! Ha nem jól fogalmazod meg, akkor elutasítják.

 29. Geryreg

  2014-04-02 at 14:42

  A sztoriban csak az nem logikus, hogy miért vennének DNS mintát, ez hogy segíti a telefon megtalálását? Minden személy ismert, aki dolgozott az esküvőn. Én úgy gondolom, akkor kell DNS mintát venni, ha van mondjuk egy gyilkos fegyver, vagy a helyszínen hagyott nyomokhoz keresnek elkövetőt. De ebben a történetben egy mobiltelefont keresnek, nem személyt. Hiába vesznek mindenkitől DNS mintát, nem jutnának közelebb a telefon megtalálásához. …Én ebből azt következtetem, hogy kitalált a történet. Mondjuk azért nem zárom ki, hogy nem igaz, lehet van benne egy másik csavar.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-02 at 20:57

   A cikkben le van írva: Ellopsz egy telefont, aminek van tokja. Otthagyod a tokot a helyszínen vagy eldobod, de az is lehet, hogy az illető lopás közben hozzáért, amikor kiemelte táskából, zsebből, akármi… A helyszínen maradt telefon tokon ezáltal rajta maradt a tolvaj dns-e.

   Ezt keresik. Ha megvan a dns, megvan a tolvaj… Már abban az esetben, ha az a dns nem egy korábbi ismerős dns-e, aki ezen az esküvőn nem is volt ott. A te telefonodat hányan fogják meg egy héten? Haverok? Rokonok? stb…

 30. pityu

  2014-04-02 at 09:52

  nem hinnem,hogy igaz ,viszont ami szomoru, siman eltudom kepzelni,hogy megtortenhetne !!
  a DNS vizsgalatokrol meg annyit,hogy gyilkosokat engedtek ki mert 4 ev alatt nem sikerult egyket vizsgalatot elvegezni !!

 31. ghostunit

  2014-04-02 at 08:42

  1. Miért az Életvédelmi osztály nyomozott?

  2. Ki volt a feljelentő?

  Köszönöm a válaszokat.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-02 at 21:01

   1. Miért az NNI nyomoz? Azért, mert valószínű, hogy már ez Orbán vagy Pintér utasítása, azaz hivatali visszaélés! Nem tartozik az NNI hatáskörébe a kisebb értékű lopás! Ergo, ahogy mondtam, a választások után megteszem a feljelentést!
   2. Most komolyan kérdezed tőlem? Szerinted a nyomozó úgy kezdi, hogy Kis Gábor vendég, VIII. kerületi, Fő út 96. szám alatti 34 éves lakosnak ellopták a telefonját, és ezért kérem, hogy válaszolj a kérdésekre…

   A nyomozó nekünk semmit nem árult el, azon túl, hogy elloptak egy telefont, hiszen te tanú vagy! Nem nyomozó! A kihallgatásod okát azonban jogod van tudni.

 32. Miki

  2014-04-02 at 05:30

  Ez április elsejei tréfa.
  Ugyanis egyes esetekben a BSZKI anno (amikor még életes nyomozóként dolgoztam) ismeretlen tettes felderítésére sem végezte el (vagy végezte el időben) a DNA profilalkotást illetve azonosítást, ugyanis nagyon drága vizsgálat.

  Szóval hagyjuk ezt a maszlagot. Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt senki nem fog kirendelni szakértőt DNA vizsgálatra.

  • szgabi

   2014-04-02 at 09:22

   Ugye ugye. Van még olyan amit még orbánból sem nézünk ki. Aztán mégis…

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-02 at 21:04

   Hát ez az! De most Orbánról van szó! Visszaél a hatalmával. Miért nem lehet ezt elhinni? Ez a baj ma, hogy az emberek naivakká váltak… És magukból indulnak ki… hogy ők nem tennék meg…

   De ezek már elképesztően korrupt és beteg emberek! Nincs józan gondolkodásuk… Auschwitzot sem hitte el senki, mert annyira durva volt, hogy nem tudták elképzelni az emberek.

   A mai politika már felfoghatatlan dolgokat tesz meg!

   • Kilián Ádám

    2014-04-03 at 23:55

    Sokan leszólnak. Vakok. Auschwitz nagyon jó példa, a mai napig nem tudnám elképzelni, ami ott történt és amit meséltek, de amit nem meséltek láttam róla felvételeket. A mesék szinte még szépnek mondhatók, ahhoz képest amit a felvételek mutatnak. Markológépekkel tolják egy nagy gödörbe a hullákat és emberek vezetik ezeket a gépeket, mintha farönköket tolnának feldolgozásra. Ne aggódj Laci, az élet hosszútávon igazságos. Lásd az ukrán férget, lásd a szerb férget, lásd a többi férget Husseint ünnepelve a TVben élőben mint egy Olimpiát mutatva végeztél ki!!!! Megt a többit is, de én kívánom, nehogy kivégezzék, hisz a halál megváltás, tartsák minél tovább életben az orvosok professzorok amíg csak lehet, és lássa saját szemével kínok közt szenvedni mindent ami kedves ennek a féregnek, lássa a lányát az anyját az egész családját szenvedni, mielőtt az ő fénye kialszik, lássa szenvedni mindazt amit mások szenvedése árán feljebb emelt, lássa a barátait, környezetét úgy kínlódni,ahogyan sokan azt látják miatta, érezze mien a tehetetlenség, érezze mien az igazságtalanság, és éljen örökké magányosan céltalanul reményét vesztve megtörve megalázva megsebezve, fájjon minden neki amit okozott másnak az idők végezetéig, tanulja meg és lássa h ő nem több másnál, és nem érdemli annak töredékét sem, amit mástól elvett. Szenvedjen örökké, de soha ne halljon meg…

 33. Éva

  2014-04-01 at 23:25

  Köszönöm! Eddig is tudtam, hogy egy mocsok, de ekkorára nem számítottam…

 34. szgabi/Aki Én

  2014-04-01 at 21:15

  Hát, hol is kezdjem. Sokkot kaptam és szétszaladtak a gondolataim. Első gondolatom az, hogy ez április elsejei tréfa lehet csupán. Aztán végiggondolva orbánék tetteit, arra jutottam, hogy bármilyen hihetetlen ez a történet, sajnos mégis igaz lehet.
  Komolyan, Laci ne haragudj, de annyira elképesztő ez a sztori, és amit ez jelent, hogy komoly félelmeim lettek, pontosabban megerősödtek az eddigiek. Na majd visszatérek, kíváncsi vagyok a hozzászólások(k)ra.

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-01 at 21:26

   Jah, hogy elseje van ma… nem is figyeltem, nálam igazából összefolynak a napok. Akkor tehát: EZ NEM VICC!

   Már csak azért sem, mert a Büntető Törvénykönyv szerint, ha ilyen jegyzőkönyveket hamisítanék, az rágalmazás lenne, okirathamisítás, valamint a hatóság félrevezetése is adott esetben.

   A fidesz nemrég módosította az mszp-s eset miatt a BTK-t a következőkkel:

   Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel készítése

   226/A. §37 (1) Aki abból a célból, hogy más vagy mások becsületét csorbítsa, hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang- vagy képfelvételt készít, ha más bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

   Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatala

   226/B. §39 (1) Aki abból a célból, hogy más vagy mások becsületét csorbítsa, hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang- vagy képfelvételt hozzáférhetővé tesz, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
   (2) A büntetés három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
   a) nagy nyilvánosság előtt, vagy
   b) jelentős érdeksérelmet okozva
   követik el.

   Tehát, minden dokumentum valódi a cikkben! Nem juttatom magam rács mögé hamis hülyeségekkel!

   • Sváb

    2014-04-02 at 11:39

    Blablabla.Nincs véletlenül feltünési viszketésed “barátom”.Ja!!! Vagy épp itt van a választás ideje!!!!!! Eddig mért nem adtad ezt közre,nehogy kitaláld hogy most kaptad a fecnit a kezedbe mert el is fogom hinni!!!

    • koko

     2014-04-03 at 00:25

     most komolyan ennyire gyökerek vagytok???? Megírt valamit….végre valaki és minden szarba beleköttök? Én örülök, ha ezt a tetü Orbánt valaki megfingatja!!!

 35. Grgeg

  2014-04-01 at 20:35

  Ha ez igaz mért csak most hozod elő (a választások előtt), és mért csak fenyegetőzöl Strasbourggal?

  • (x)LFS

   (x)LFS

   2014-04-01 at 20:55

   Ahogy látod a dokumentumokból, igaz! Mindegyik valódi dokumentum!

   Strasbourghoz akkor fordulhat egy állampolgár, ha országában MINDEN jogi lehetőséget kimerített.

   Tehát először itthon kell jogorvoslatért folyamodni, aminek a kétharmad jelenleg útjában áll.

   Miért most?

   Tudod a magyar ember olyan hamar felejt, ahogy a levél leesik a fáról… Ha két hét előbb jön ki ez a cikk, akkor előjönnek egy újabb Zuschlagos baromsággal, amivel elterelik a figyelmet, így viszont már nincs idejük!

   • (x)LFS

    (x)LFS

    2014-04-01 at 22:13

    Azt hozzáteszem, hogy megvárom a választások eredményét. Ha a fidesz nyer újra, de csak egy kicsivel, akkor is meg fogom tenni a feljelentést hivatali visszaélés bűncselekmény irányába. Mert akkor az ügyészek is látni fogják, hogy Orbán hatalma véges, és nem biztos, hogy jó lesz, ha melléállnak.

    Kétharmaddal szemben jelenleg mindenki tehetetlen! Meg kell tőle fosztani. És soha többet senkinek kétharmad!

    • Bánegressy

     2014-04-03 at 12:25

     Na ez az egy amivel tuti egyetértek, már csak amiatt is amit
     szgabi/Aki Én
     2014-04-02 at 21:52 hozzászólására írt válaszodban
     (x)LFS
     2014-04-02 at 22:07
     van, hogy ti. itt az embereknek a hatalomhoz, a politikusokhoz fűződő viszonyulása miatt már az az abszurd érzésem kezd kialakulni, hogy itt nem is a (felelőtlen) vezetőket kell leváltani, hanem magát a népet.
     Ráadásul a felelőtlen (mert mind az) vezetők ezzel gyufáznak is megint. Orbánból könnyen válhat Übü (bár nem egy unintelligens Übü, tht sokáig húzhatja), de a végén annak is MI ISSZUK MEG A LEVÉT!

    • KissFerenc

     2014-04-03 at 15:18

     Ami a cikkben szerepel inkább csak egy kis szelete az Igazságnak. Értem ezen azt hogy:
     ezek a mocskok ( jelen esetben orbán-orsós-olstein, de mindet ide lehet sorolni), még sokkal durvább dolgokat is megtesznek, amiről fogalmunk sincs, a legtöbb ember meg el sem hinné, mert annyira álom világban él.
     Viktor egy parazita féreg, semmi több. Soha egy percet sem dolgozott. Az ellenségünk, ahogy a többi patkány is az. Nincsenek itt oldalak, meg pártok. Mindnek ugyanaz a gazdija. Szavazás? Egy vicc. Persze nem mi nevetünk a végén. Aki ma még elhiszi hogy bármit is számít az ő szavazata, nagyon mélyen csicsikál. Ezek azért vannak hogy szépen módszeresen leépítsék a Magyar Embereket. Ugyanaz a feladata mindegyiknek, fidesz, mszp, jóbik,( direkt kicsivel) ellenünk van. Amíg azon agyaltok hogy kire szavazzattok, addig kihalunk. Lejárt az ideje a finomkodásnak, a dolgok nevén nevezésétől való félelemnek. Térjetek már észre végre!!! Gyűlölködtök, meg veszekedtek? Ilyen senkiházi batyusok miatt? A pokolra való aljas rohadék mindegyik. Nincs kivétel. Módszeresen mérgeznek minket, a testünket és a lelkünket. A tv mondja meg mi a jó és mi a rossz? A legtöbben meg önálló nyállal sem rendelkeznek. Mi nem szolgának, főleg nem rabszolgának születtünk. Én nem ezt a sorsot szánom a gyerekeimnek. Egy Magyar gyereknek sem, de a világ más népeinek sem. Nem érdekel ha lefikáztok majd ezért a hozzászólásomért! Én tudom ki vagyok és honnan jöttem. Nem felejtettem el hogy nagyapám miért harcolt, dédapám miért szenvedett. Kár történelmi példát is felhozni, mert olyan sötét a legtöbb “szavazó polgár” hogy kevés eséllyel gyújtana fényt bármely jó szó a fejében. Nem baj. Majd jön a nagy pofon. Hajszoljátok a pénzt, majmoljátok a “híres” Nyugatot (ahol felkel a Nap ugye?), előbb utóbb mindenkinek meg kell harcolnia saját magáért, Családjáért.
     Még annyit: a tíz parancsolatot a zsidóknak szánták (a mese szerint), nem a többi becsületes népnek. Egy normális Emberben alapból működik az Élet-és mások iránti tisztelet, szeretet. Egy gyerek alapvetően jónak születik. Ám nem mindegy mire, miben nevelik. A bibliával (direkt kicsivel) felesleges példálózni. Éppen ellenünk van az is. Azért hogy mind gyáva, hajbókoló, de legfőképpen irányíthatóak legyünk.
     Nem attól leszel jó Ember (s főleg Ember), mert templomban jársz, vagy mert vallásos vagy. Hanem attól hogy az Igazság vezérel, mindig! Ha fáj, ha nem.

   • Oscon

    2014-04-03 at 20:13

    Hát érdekes történet. De nem mondanám, hogy túlzottan meglep. Valamennyi diktátárnak meghatározó személyiségjegye a túlzott paranoia egyébként ( hogy vajon ki tör a hatalmára), ennek hatása süt az egész sztoriból. Meg ahogy az egész esküvői sztorit is szervezték…Mintha a Jaltai konferencia lett volna sacc/kb. ;-)

    Azt, azért hozzá kell tennem, hogy ha téged mint volt rendőrt is így meghurcolnak, vagy meghurcoltatnak a rendőrségen, akkor mire számíthat egy “átlagember”…

    Ha Strasbourgig jut az ügyed (ne legyenek illúzióid szerintem ott fogsz kikötni, de gondolom ezzel tisztában vagy), teljesen mindegy ki nyeri itthon a választást, milyen arányban, a végrehajtásban mindenhol fidesznyikek csücsülnek…Gondolj csak bele, mennyivel volt másabb pl. az ügyészség működése 2006-2010 között, mint most. Nekem nagy eltérés nem ugrik be.

    Annyi kérésem azért van, hogy emailben majd küld el légyszíves, hogy melyik ügyvédi irodához fordultál, aki képvisel majd az EU-nál.

    Valószínűleg nekem is, és jónéhány kollegámnak is majd menni kell, mert egyre sötétebbnek tűnik a “korkedvezménybiztosítási nyugdíjrendszer” jövője számunkra, amit jelenleg 2014 év végéig hosszabbítottak meg. Csak ugye akkor mi lesz a 2006 óta befizetett korkedvezménybiztosítási járulékokkal ? Valószínűleg itt lép be majd Strasbourg, és lehet már most célszerű jó előre körbenézni kik azok akik szóba jöhetnek mint jogi képviselők…Gondolom túl sokan nem lesznek…

    Nagyon sok sikert, és kitartást kívánok neked…Amikor legközelebb mész tanúkihallgatásra, remélhetőleg te nem leszel váratlanul rosszabbul félúton pl. a Központi Nyomozó Főügyészségtől hazafelé…:-)

Hozzászólnál?

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 7 = 14

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VanHolnap