alternativ_vanholnap
VanHolnap

Duna-parton futó lányra támadt a horgász csapat, egyikük a nemi szervét is mutogatta (fotók)

csepeli_fasz_00_ok

Ezután páran egy kicsit rám akarták vetni magukat, de mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol. De sok csúnya szót vágtak a fejemhez, miközben teljes erőből sprinteltem a parton.” – N. Szilvia

Még hogy bevándorlás? Mint fő veszély? Vagy IMF? EU? Bankok? A magyarnál nagyobb tapló nem sok van a Földön! Nem véletlen a hírünk a világban… Miért nem tesz ilyet egy osztrák? Talán mert van agya és intelligenciája?

Sztori

A facebookon osztotta meg N. Szilvia két órája ezt a hihetetlen történetet, fotókat is készített. Az egészben az a veszélyes, hogy elég sokan futnak errefelé nap mint nap, köztük lányok is, nők gyerekekkel.

Idézem a bejegyezést:

Ma megint olyan történt velem, ami még sosem. A Duna-parton futottam. Egy csapat horgász nemcsak szalagokkal meg az autóikkal rekesztette el az utat, hanem a horgászbotjaikkal is. Az egyiket, miközben ki akartam kerülni, véletlenül feldöntöttem, mire a gazdája fejbevágott! Nagyon megijedtem, hogy további bántalmazásban lesz részem, úgyhogy elfutottam. De aztán eszembe jutott, hogy megörökítem ezt az agresszív embert, úgyhogy visszafele úton elővettem a telefonomat. A pasas – mint látható – talpig pöcsben őrködött a botja mellett, úgyhogy kénytelen voltam ilyen állapotban megörökíteni az örökkévalóság, a Facebook, a rendőrség, az önkormányzat, az Index és az Origo számára. Ezután páran egy kicsit rám akarták vetni magukat, de mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol. De sok csúnya szót vágtak a fejemhez, miközben teljes erőből sprinteltem a parton. Most egy időre vége a Duna-part látogatásának (se futás, se séta a gyerekekkel).

Lezárták az utat is!
Azt hiszik, minden az övék!
(Tapló férgek.)

Aki felismeri a képen látható férget, jelentkezzen a rendőrségen, illetve a megadott facebook poszt alapján eléri N. Szilivát is.

Na, ilyenkor teszem fel a kérdést, hol vannak a közteresek? Hát sehol, mert éppen az aluljáróban megélhetésért gyümölcsöt áruló cigányokat basztatják, vagy éppen a BKV-n 300 Ft-ot bliccelő utasokat verik össze a gumibottal és fújják le gáz-sprayvel…

Ahol rendet kéne tenni, na ott nem látsz horgász ellenőrt, sem közterest! Ilyen egy puritán országban élünk, ahol a 66 éves fideszes nagymamát csak a plakátokról ömlengő mocsok izgatja, miközben valódi problémákra nincsen megoldás, de még megoldási javaslat sem, nemhogy kellő erejű fellépés… Hogy a 4-6-os villamoson rendre összevernek valakit, az nem probléma, csak legyen jegye… Hogy az utcán rendre üvöltözik a járókelőkkel néhány hibbant, az nem probléma, a közteres nem intézkedik… (Saját szememmel láttam, amint a Boráros téren üvölt egy félnótás mindenkivel, a közteres meg szalad el előle…)

Mit lehetne tenni? Hát pl. a köztereseket nem pénzbehajtásra kéne használni, hanem arra, ami a nevük: a közterület felügyelete és védelme. Azzal sem vagyunk előrébb, hogy minden jöttmentet felvesznek közteresnek. De persze nyilván ez sem ad megoldást arra, hogy a magyar emberek közül nagyon sokan miért ennyire tanulatlan, tirpák, egoista, önző barmok? Amit a fenti fotón láthatunk, az a mai magyar politika is egyben, amit az ország népe teremtett. Pont ilyen emberektől várnánk a megoldást, akik önmaguk is ugyanilyenek.

VanHolnap.hu
A weboldal nem csupán problémákat vet fel, illetve szembe megy a sztereotípiákkal, de egyedülállóan megoldási javaslatokat is kínál programok formájában, melyekhez bárki hozzászólhat, javasolhat. (Programok menüpont) A cikkek egyetlen párt véleményét sem tükrözik. Ha hozzászólnál, ne tartsd magadban!

127 Hozzászólás

 1. B. Fekete

  2016-07-09 at 07:07

  Robb mint 30 evet eltem az USA ban es nagy buszkeseggel tolt el hogy oly sok honfitars magadsbb szintre emeli a nyelvi ocsmanysagot mint Hollywood teszi. A kulonbseg az, hogy az angol nyelv szegeny tragarsagban. A Magyar viszont gazdag es undoritoan ocsmany tud lenni. Vagy talan ezen a forumon a primitiv reteg fog tollat? Szanalmss a szinvonal. Petofi, Jokai es Arany forognak sirjaikban.

 2. sipis attila

  2015-09-28 at 18:35

  A képen látható “Uriembernek”

  Kovács György a neve és Gyönk a lakóhelye

 3. Balatino

  2015-08-03 at 13:00

  Ártatlan tanárnő=Utolsó senkiházi hazug ribanc!

  “A vizsgálaton az derült ki, hogy a kocogó nő kézzel fellökte egy horgász készletét futás közben, ami szándékosságra utal. A horgász kára dokumentáltan 40 ezer forint. A hölgy azonban nem kért bocsánatot az okozott kárért, hanem futott tovább.”

  Ha direkt fellöknék a több százezer forintos rakós botomat én is úgy basznám fejbe, hogy belehal. 2: Ha látom, hogy valami le van zárva nem futok direkt arra. 3: Nem volt neki elég? miért ment vissza ugyanott? Hát persze, bemocskolni a vétlen horgászokat!

  “Ezután páran egy kicsit rám akarták vetni magukat, de mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol.”
  Ülve akarták rávetni magukat, hát hogyne, a büdös ribancnak elég nagy lehet a képzelőereje.

  • sipis attila

   2015-09-28 at 18:22

   Kovács György a neve és Gyönk a lakóhelye

 4. Norbi

  2015-07-07 at 22:03

  Ennyi retkes gecit, a faszukat vágtam volna le metszőollóval és dobtam volna vízbe őket..

  • Kocsis-Barna Miklós

   2015-07-27 at 12:40

   Tisztelt MINDEN HORGÁSZ! Kocsis-Barna Miklós névre hallgatok.És nagyon jóleső érzés visszaemlékezni azokra a horgászversenyekre,melyeknek rendezésében szerepet játszottam.Remek segítőkkel tudtam megoldani minden versenyünket nemi szerv mutogatás nélkül.Megdöbbentett a történés.Emlékszem akkoriban sátrat állítottunk,kordont húztunk és jelenlétünkkel segítettünk mindenkinek.EMBEREK VOLTAK A PÁLYA ELEJÉN ÉS VÉGÉN akik felküldték a futókat a felső útra.Valahogy olyan ünnepélyes volt a hangulat,megbecsülve a versenyhorgászt aki megtisztelt jelenlétével.Amint hallom a szervezők horgásztak.Akkor ki vagy kik irányították a történéseket????

 5. Katnip

  2015-07-06 at 21:52

  Már bocsánat, de itt ennyi fogyatékos van????
  A Duna-part közterület. Ott futkorászol ahol akarsz.De legalábbis a képek alapján a szóban forgó területet baromira nem volt joga lezárni a kiskukaccal horgászó bohócoknak. Ha pedig valóban rendezvény helyszíne volt akkor azt nekik kellett volna megfelelően biztosítani. Ennyi. Nem értem, hogy a lány miért lenne szajha. Ezt a beteg magamutogató perverz senkiházi putrist pedig addig rugdosnám amég mozog. Hányinger.Levágnám azt a töpörödött pöcsét és lenyeletném vele. Undorító. Egyre több horgász hiszi azt, hogy a vízpart az övé csak mert ő ott pecázgat. Keressen olyan partszakaszt ahol nincs “forgalom”.

  • zombigyilkos

   2015-07-06 at 22:38

   “Már bocsánat, de itt ennyi fogyatékos van????”
   Hát most, hogy ideértél, valóban elég sok lett belőlük. :)

 6. István

  2015-07-06 at 21:16

  Én csak azt nem értem,hogy miért kell lezárni az egész utat.Akkora az arcuk hogy nem fér el?Simán meg lehetett volna oldani úgy is a versenyt hogy nem zárják el az utat.Mindegy .Ez egy ilyen ország.Egy vén buzeráns a löttyedt virslijét mutogatja.A csaj helyébe visszamentem volna egy Kamazzal.

 7. Énvagyok

  2015-07-06 at 16:16

  Mondhat bárki bármit, a kocogó hülye picsának semmi keresnivalója nem volt ott. Nem azzal kell foglalkozni, ki zárhatta le, vagy ki nem, ha noncs is semmi lezárva, de látom, hogy ott bármilyen rendezvény van, akkor van bennem annyi, hogy nem zavarom meg, semmilyen más tevékenysggel mások szórakozását, sportját.
  Egyértelműen, ha látom hogy szóban forgó hülye picsa kocog valahol, nem fogom elütni kerékpározás közben, mert az nem az ő teülete.
  Simán kocoghatott volna más irányba, de nem, neki ott kellett a picsáját ráznia. Ami ráadásul mint kiderült, még esetlen is volt, mert a szerencsétlenje másoknak kárt okozott.

  Namármost a farkát mutogató baromnak részben igaza volt. Azért csak részben, mert így, a hugyozoját mutogatva csak hülyét csinált magából.
  Egyszerűen csak fel kellett volna rúgnia a ribancot.

  • loncsi

   2015-07-06 at 17:04

   Mivel én is sokszor ilyen stílusban reagálok valamire, el fogadom az írásod,Bár ebben az esetben nem minden reális.

   Ha valahol rendezvény van (nem mindegy milyen) és kerítés nélküli a terület ,akkor ha nem zavar vele senkit, át lehet kocogni az úton. Ez nem bűn. De ha valaki idegennek mutogatja magát, undorító és bűn. Ezért nem helyeslem a hülye picsa meg nevezést az érintő hölgyre. Ha csak nem az Énvagyok, egyenlő a magamutogatóval.Akkor ,nem csodálom ,hogy a fénykép láttán ez a reakciója. De nem helyeslem, mert büntetendő.Mi lenne ha ,a válaszom , nyomd anyádba,,,lenne.?

   • Énvagyok

    2015-07-06 at 18:17

    Tényleg nem büntetendő, hogy oda ment. Ezzel ellentrétben másoknak kárt okozni, a hülyesége miatt, (mert ugye kb egymillió más irányba is kocoghatott volna) Elég gusztustalan.
    Hogy “hölgy”? A hölgyek azok nem ilyenek. :D Talán majd egyszer látsz te is olyat. :)
    Ha ,a válaszod , nyomd anyádba,,,lenne.?
    Nos akkor erre az én válaszom az lenne, hogy az ötlet lehet jó, de előtte kérnék saját tapasztalatokon alapuló élmébnybeszámolót. Amennyiben tetszik az ötlet, szívesen kipróbálom, de mivel nekem már nincs anyám, igénybe venném a tiédet.

    • Futó

     2015-07-06 at 21:48

     Mekkora nagy gyökér vagy te őstermelő. Azt mondod zavarta a horgászokat a hölgy. Miben zavarta te szerencsétlen? Abban hogy a mázsás potrohát odébb kellett tenni??? A kocogó hölgyet meg zavarták a horgászok, akkor most ugye x.

     • Énvagyok

      2015-07-06 at 22:46

      Futóka drága. Azzal zavarta, hogy felrúgta a szerelését.
      Elvégre az egy elég nehezen észrevehető, és nem kikerülhető dolog.
      Remélem, ilyen értelmes “hölgy” a te életed párja is! :)
      Gondolom igen, mert hát ez a te típusod. :D
      Egészségedre, bizonyára neki is sok kukacot mutogatnak, mikor nem vagy vele. :D

     • petyabá

      2015-07-07 at 08:22

      Egy ilyen versenyfelszerelésből csak a bot több százezer forintba kerül. 13 méteres hosszából adódóan nagy hely kell a mozgatásához. Egy kissebb leesés is javíthatatlan károkat tud okozni a spirálkarbon szerkezetében. Na, ezért volt lezárva a terület. Libuska még közli is, hogy az egyiket véletlenül felrúgta. Egy hangyányi megértést kéne tanúsítani egymás iránt. Tiszteljenek engem is az “idióta” hobbimmal, és cserébe én is tisztelem a többi “lököttet” az ő saját hülyeségével együtt. Ha valaki meg nincs tisztába dolgokkal, ne kommenteljen. Ennyi volna az egész.

    • Sándor József

     2015-07-06 at 23:49

     Normális vagy??

    • m

     2015-07-07 at 21:32

     Gusztustalan férgek a faszukat kell le vágni perverz aki helyesli ezt

  • Dezső Ágnes

   2015-07-07 at 05:24

   Ezt a véleményt Ön komolyan gondolja?! Szégyellje magát!!!!

   • Énvagyok

    2015-07-07 at 11:05

    Mármint hogy én szégyelljem magam?
    Tényleg. Én nem mutattam volna meg neki, mert annyit nem érdemel. Simán bepereltem volna, is kifizettettem volna vele inkább pár százezret.
    Szerintem így túl könnyen megúszta, hogy látott egy kis csúnyát. :D
    Örülhetne, hogy látott ilyet, úgyis biztos azért ment arra. Csak nem az öregé kellett neki.
    Lehet, azért is fotózta le, hogy otthon meg tudja nézegetni. :)

  • LB

   2015-07-07 at 15:54

   A jó édes büdös kurva anyádat kellene felrúgni, azt a mocsok ribancot, aki nem tudott belőled embert nevelni, te szar tahó majom állat, rohadj meg a féreg csimpánz fajtáddal együtt! Buzi! Menjenek a horgászok a kurva anyjukba veled együtt!

   • Énvagyok

    2015-07-07 at 20:19

    Gratulálok, szép volt. :)

 8. Katalin.

  2015-07-06 at 00:25

  A Duna part Magyarországon keresztül több száz km, és van két partja is. Ha kicsit konkrétabb segítséget kérnél, pontosabban add meg a helyszínt kérlek, még akkor is, ha sejteted, hogy Budapest környékén történt.

 9. Matyi

  2015-07-05 at 22:59

  Olvasom ezt a valamilyen kanálisból felbuggyanó mocsokáradatot és örülök, hogy per pillanat civilizált emberek között vagyok Csehországban.
  Szegény, szerencsétlen Magyarország.

  • valaki

   2015-07-05 at 23:45

   En inkabb ugy mondanam—> Szegeny , szerencsetlen Matyi… Mintha Csehorszag egy Vilagorszag lenne ugy beszel… Hogy tud egy nö mint Maga ilyen ronda szavakat a szajara venni?? UNDORITO es ELITELEM önt ezert teljes mertekben!!!!!!!!!!!! Maradjon a Csehek között, Magyarorszag nem hianyolja önt..

   • Matyi

    2015-07-06 at 00:40

    Hát, mit mondják…
    Lelkileg meg vagyok ettől viselve.
    Vagy sem.
    Én. Matyi. A “nő” :)

 10. MC-BUBU

  2015-07-05 at 22:54

  Ja, és teljesen természetes, hogy üldözték! Meg akarták fogni, hiszen a kárt meg kell téríteni! Még a reteknek is!!!

 11. MC-BUBU

  2015-07-05 at 22:52

  Ez a nőnek nem nevezhető lény egy szajha. Behatolt egy lezárt területre, ott elég komoly kárt csinált.
  Ezért is és a fényképért is be kell perelni! Egész komoly lóvét le lehet akasztani róla. Van neki, hisz szajha!

  • Német

   2015-07-05 at 22:54

   akkor lehet hogy a kurva anyád volt zabigeci

   • valaki

    2015-07-05 at 23:47

    @ Nemet @ — Az Edesanyjat nem szidjuk SENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAROM vadallat!!!

    • m

     2015-07-07 at 21:37

     Hát én is ezt mondom anyádnak mutogasd a faszod

  • valaki

   2015-07-05 at 23:48

   @ MC-BUBU @ Egyet ertek önnel!!!!

  • valaki

   2015-07-05 at 23:49

   @ MC-BUBU @ — Egyet ertek önnel..!!!

  • aser

   2015-07-06 at 09:15

   Lezárt terület?
   Közterületet te sem zárhatsz le mutogatós hohoho-horgász!
   Jelentsd csak fel, és majd a per veszteség költsége mellé kapsz a közterület tiltott foglalásáért bírságot is!
   Vastag bivalybőr van a pofádon,hogy így mered minősíteni a megtámadott hölgyet!

   • Bendegúz

    2015-07-06 at 10:25

    Féreg emberek vannak.Még a csaj a hibás,mert lefoglalták a partot…
    A mutogatós kukis meg jól lejáratta magát :D :D

  • hopci

   2015-07-06 at 10:15

   Ha a fejben lévő sötétség fájna, “mc bubu” és “valaki” üvöltene kínjában! Primitív, aluliskolázott lények vagytok, nem emberek! Egyébként próbálj meg valakit beperelni egy olyan kép miatt, amin egy büdös bunkó a nemi szervét (ha tudod, hogy mi az) mutogatja közterületen! Nagyon okosat akartál mondani, biztos hallottál már ilyesmiről a tv-ben, de nem jött össze!

   • Bendegúz

    2015-07-06 at 10:28

    Egyetértek! :)

  • LB

   2015-07-07 at 15:57

   Te viccelsz, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Milyen lezárt területre? Attól nem lesz lezárt terület, hogy pár dagadt tahó geciláda keresztbe fordítja a szaros tragacsát! Tetves horgászok, mit fogtak a pöcsükön kívül? Szar állatok.

 12. Oláh Szilvia

  2015-07-05 at 19:34

  Na akkor most tegyük tisztába a dolgokat. Igen, Zombigyilkos, meg a többi seggfej, most megint egy olyan vélemény következik, ami nem fog tetszeni, és amit nem fogtok érteni, de azért próbáljuk meg. Adok egy esélyt nektek, mert mindenki hibázhat és azt helyre is hozhatja.

  Tehát: volt egy rendezvény, ami nem volt megfelelően megszervezve. Parasztok voltak a pasasok is, és paraszt volt a nő is, amennyiben nem állt meg elnézést kérni és ott a helyszínen a sudribunkó hozzászólások közepette megvédeni saját igazát. Én speciel szintén nem álltam volna meg, ha fejbe is kólintanak, egyedül nem szívesen, mert több férfi egy nő ellen nekem erőfölénynek tűnik. Mert nagy a szája ám mindegyiknek, olyankor lemegy a vasfüggöny és nem látnak, nem hallanak, akár még egy-két pofon is elcsattanhat, esetleg fellökik a hatalmas ellenfelüket. Paraszt népség így szokta, mert észérvekkel nem tud VITATKOZNI. Őszintén szólva én nem futottam volna arra, ha látom, hogy le van zárva. Meglepődök, talán anyázok is, és utána olvasok otthon a neten, hogy ez így legális-e, de baszhatom, ha nem. Megint csak: parasztokkal, bunyevácokkal minek vitatkozzon az ember? Ja, jelzem, veletek sem vitatkozom, nem akarom, hogy összetévesszenek veletek, csak szimplán közlöm a véleményemet. Persze lehetne ezt személyeskedés nélkül is, na de nektek is akkora arcotok van, nekem miért ne lehetne? Ha nektek jogotok van hozzá, kipróbálom én is. Elég jó érzés megmondani a tutit, de az egy kissé zavar, hogy sosem fogjátok majd fel mogyorónyi agyatokkal, amit az ember próbál a szátokba rágni. Na mindegy, nem rágom le a körmöm miatta. Amit még megemlítenék: ha megüt, ha előkapja a répát, azért megbasszák, elég erőteljesen. Ja, bocs, nem, mégsem. Itt, ebben az országban nem. Itt mindent lehet. Na az osztrákoknál viszont tuti, hogy kapott volna akkora bírságot, hogy utána egy életre elmegy a kedve a pecázástól. Szerintem az arabok le is vágták volna ott helyben, na nem a rendőrség, hanem a nő férje-testvére-apja, és senki nem sajnálta volna.

  És egy ekkora paraszt csak ezt érdemli, semmi mást.

  Üdv nektek, és nyugodtan gyűlölködjetek tovább, addig is röhöghetek még jókat rajtatok!

  Cupp

  • valaki

   2015-07-05 at 19:50

   Elnezest kerek magamtol, hogy csunyan beszelek, de OLAH SZIVIA Seggfej az maga meg aki ön DIKTATURAJAT es KAROMKODASAT komolyan veszi..!!! BAROM

  • akárki

   2015-07-05 at 19:54

   Oláh Szilvia Azon kívül hogy az írásodban mindenkit szapulsz (kivétel nélkül) semmi mondanivalója nincs az írásodnak. Azt nem értem hogy elismered te is hogy, Nem kellet volna bemennie,,, de bement, kárt csinált,, bocsánatkérés nélkül távozik,Akkor ki ennek a történetnek az okozója, és ki az áldozat, (te nagyon nagy eszű) nagy dolog hogy látott egy kukit, nyilván össze van roppanva és soha nem fog többet nyugodtan aludni se.

   • valaki

    2015-07-05 at 20:03

    @ akarki @ HURRA !!! @ Olah Szilvia @ Na, most akkor mi van ??? több tiezer Magyar Nö puceron szaladgal az utcan meg kamera is követi mert lefizetik a Mediat , hogy öket is mutassak mar egy ujsagban vagy Tv-programmban , mert ök mindenfele keppen kiresik a nyilvanossagot , ismertek akarnak lenni az altal hogy kurvalkodnak.. Öket miert nem jelenti fel senki?? Jön egy kis bacsika aki talan napsütast kapott es nem volt teljesen maganal es egyböl nagy dobbanatot csinal egy NÖ AKINEK EN IGY SE UGY SE HISZEK… Meg engedte ez a Bacsika hogy nyilvanossa tegyek a Kepet?? Ezert is Börtön büntetesjar!! Kerdes nelkül egy kepet eladni egy hülye ujsagnak es nyilvanossa tenni…

   • LB

    2015-07-07 at 15:59

    Fejbevágni egy nőt? A tetves kurva anyjukat, azt! GYÁVA PATKÁNYOK! NEM FÉRFIAK, HIÁBA A PÖCS!

  • macskusz

   2015-07-05 at 20:55

   Kedves N Szilvia làthatoan esszed annyi van mint egy tyúknak ! Màsrészt ha ezzel akartàl celebbkedni a neten akkor gratulàlok ! Nos nem tudom mit gondoltàl amikor be rontottàl egy szallagal lezàrt terűletre vagy nàlad ez a divat ?? Ami le van zàrva te oda mész direkt .Ràadàsul nem tűnt fel hogy horgàszok vannak ?? Normàlis ember ilyenkor vissza fordul és nem tovàbb fut és még felrugok egy méreg dràga horgàszbotot .majd pofàtlanul volt kedved tovàbb futkosni és még vissza menni fotozgatni ! Keress egy pszchiàtert az űlve ràd vetűlő horgàszok és a fasz hiànyodat kezeltesd ! Méghogy te àldozatvagy inkàbb egy szellemi fogyatékos agyatlan liba vagy ..remélem a horgàsz aki a faszàt megmutatta a szart is ki pereli belőled a netes képekért sőt a horgàsz egyesűlet is hogy megzavartad a versenyt !

   • akárki

    2015-07-05 at 21:03

    Na végre egy csaj aki megmondta a tutit, Gratula acskusz

    • akárki

     2015-07-05 at 21:04

     macskusz

    • Carella

     2015-07-05 at 21:57

     NAGYON KIS FASZA VAN ÉS CSUPASZ IS MINEK MUTOGATJA EZ A BAJSZOS IDÉTLEN GANAJ, A FASZÁN KÉNE SZŐRNEK LENNI NEM AZ ORRÁN MEG A SZÁJÁN. VAJHON MIRÉ KÉPES EGY ILYEN AKI ENNYI IDŐ ALATT EZT SZEDI ELŐ ÉS NEM IS GONDOLTA ÁT PERCEKIG ÓRÁKIG EZT. KAPÁSBÓL FASZT VETT ELŐ IGAZI MAGYAR SZAR TRÓGER.EZEKET MIND ÖSSZEKÉNE ZÁRNI ÉS ORBÁNNAL EGYÜTT EGY REZERVÁTUMBA ZÁRNI OTT SZOLGÁLHATNÁK A BÜDÖS TRÓGEREK VEZÍRÉT.BÜSZKE MAGYAR FASZ!!! GRATULÁCIÓ

     • Bendegúz

      2015-07-06 at 10:37

      Carella! Szívemből szóltál!!

     • zombigyilkos

      2015-07-06 at 15:09

      “NAGYON KIS FASZA VAN”

      Ennyire nagy már a hiányod? :D :D :D

   • LB

    2015-07-07 at 16:01

    És az normális reakció, hogy egy állítólagos férfi fejbevág egy nőt? Te idióta írástudatlan paraszt! Remélem, téged is fejbebasznak otthon minden kis hibáért!
    Még védi a mocskokat, beszarok!
    FÉRFI AZ, AKI MEGÜT EGY NŐT ÉS A PÖCSÉT MUTOGATJA, MINT EGY KIBASZOTT MAJOM???????
    MILYEN VISELKEDÉS EZ?

  • nyenyere

   2015-07-06 at 14:27

   Ne szidd a parasztokat te paraszt, azok dolgos emberek.

   • zombigyilkos

    2015-07-06 at 15:09

    Mea culpa. ;)

  • zombigyilkos

   2015-07-06 at 15:07

   Kedves Paraszt!

   Igazából nem sikerült kihámoznom, hogy mit akartál ebből kihozni, mivel négy soron belül kétszer mondtál önmagadnak ellen. Mindenesetre nálad nagyobb suttyó parasztságot itt még nem írt senki.

   Szóval gratulálok az eredményedhez! :D

  • somodi sarolta

   2016-07-10 at 14:01

   Ez a válasz nagyon szimpatikus .
   Ha bekapcsolja magán az ember a ” probléma – megoldó képesség ” – funkciót , mindezt elkerülte volna …
   Üdv nektek, és nyugodtan gyűlölködjetek tovább, addig is röhöghetek még jókat rajtatok!

 13. akárki

  2015-07-05 at 19:34

  Gondolkodjatok már józan paraszti ésszel emberek. Leri a történetből hogy egy unatkozó elkényeztetett , feltűnéségi viszketegségben szenvedő nőről van szó.Hogy lehet valakire ülve kicsit rávetni magát ?,A másik meg az hogy mások miért tudták ki kerülni az el kerített szakaszt, azt írták hogy pármétere van egy töltés ahol lehet futni,Beront ez a picsa egy versenyre ami el van kerítve, felrúg egy értékes botot, és továbbfut, mint aki jól végezte dolgát.Nem törődve az anyagi kárral, és hogy a horgász emiatt időt veszít, ami egy versenyen nagyon számít. És amikor megúszta a dolgot, azután a dühös horgászokhoz visszamegy fényképezgetni,Ami viszont dicséretes ebben a történetben az hogy az embernek volt annyi önuralma hogy csak ellövette a fütykösét és nem befogta a csajnak vele a száját,Aki ezt a történetet úgy gondolja hogy a csajnak van igaza, az egy hülye debil.Én a horgász helyébe ugyanúgy feljelenteném a horgászbot tönkretevésért, plusz amiért feltette a képet a netre,És állítólag nem is egyesületi horgász volt aki mutogatott, Ja igen, és több horgász csak úgy unalomból nekiáll egy rendes nőnek a verseny ideje alatt ordibálni, csak úgy alaptalanul.

 14. Zombi

  2015-07-05 at 17:12

  ..és a horgászokat valaki megkérdezte már?? vagy csak a “kedves” futó hölgyet???

  • Patai Zoltán

   2015-07-05 at 18:07

   Gondolom a hölgy kamuzik és rengeteg energiájába telt ellopni a kocsik slusszkulcsát a képek beállítása végett, a bajuszos “urat” meg nyilván ginával leitatta a p*csös kép elkészítéséhez?

  • valaki

   2015-07-05 at 20:11

   Szerintem a “kedves” futo hölgynek nincs dolga, unalmas SZEX nelküli eletet el, es szüksege van a Mediara hogy valaki vegye eszre hogy Ö is letezik… Es egy artatlan embert meg KAROSIT agy nelküli tette miatt… A bumerang vissza jön a futo nenikere…

   • akárki

    2015-07-05 at 20:56

    valaki,, ezt én sem írtam volna le jobban, Csak rá kell nézni a futó csaj profilképére és mindent elárul. A cikk tetején a Sztori felirat alatt van egy link ott lehet megnézni az csajt.

    • valaki

     2015-07-05 at 21:17

     o.k. megnezem, köszi.. @ “akarki” @ …

    • valaki

     2015-07-05 at 21:25

     Megneztem… Hat nem egy szepseg , de felelmetes arca van… Szerintem Pszichiater tud neki csak segiteni , vagy talan mar arra is kesö??

   • zombigyilkos

    2015-07-06 at 15:21

    A legdurvább az benne, hogy ez a nő elvilkeg egy TANÁRNŐ!
    Ilyen csúsztatásokért meg viselkedésért egy normális iskola már régen kirakta volna a szűrét.

    És ez neveli a jövő generációját?
    Így már érthető, hogy miért ilyenek a mai fiatalok…

    .

    Mondjuk ezt a szukát se rakták ki erről az angol egyetemről, pedig ő lenne elvileg az esélyegyenlőségi felelős arrafelé, aki azért felel, hogy ne érjen senkit nemi diszkrimináció, meg bőrszín szerinti hátrányos megkülönböztetés:
    http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11633305/University-union-officer-who-wrote-kill-all-white-men-tweet-will-remain-in-post.html

    Erre simán kiírta a netre, hogy:
    “MINDEN FEHÉR FÉRFIT MEG KELLENE ÖLNI.”

    És még midig megvan az állása.
    Persze próbáljon csak egy hasonlót megfogalmazni egy fehér férfi.
    Már másnap a börtönben ül…

 15. Erzsébet

  2015-07-05 at 16:39

  Hiszem, hogy ez a köcsög, aki a mocskos farkát mutogatja, a családja, a szomszédok, rokonok és ismerősök nevető cégtáblájává vállik egy időre. Ha én lennék a családja, tuti leköpném és nem csak amit mutogatott, hanem a pofáját is. Így szokott viselkedni egy normális család apa, férj, barát? Mire lehet képes az ilyen, ahol nem lássák? Hogy száradjon le neki addig, ameddig kilátszik a gatyájából. Hiszem, alaposan magába zárkodzik a szégyentől a mocskos perverz állat, én a helyébe az utcára sem mernék kimenni.

  • valaki

   2015-07-05 at 16:51

   Nagyon jo megoldas.. büszke lehet magara.!!! Ön egy cseppel sem különb mint az a ferfi aki mutogatja ott fennt a kepen azt amire senki nem kivancsi…

  • Én

   2015-07-05 at 18:52

   Először is aki ezt a cikket úgy kezdi hogy az osztrákok miért nem csinálnak ilyent az soha nem járt Ausztriában és fogalma nincs az osztrákokról. Az osztráknál undorítóbb mocskos féreg népség nem létezik még egy a világon!!!!! Szinte kivétel nélkül patkányok arról nem is beszélve hogy nagy részük szellemi fogyatékos. Úgyhogy ez a faszkalap még csak ne is említse egy napon a magyar embereket ezekkel a férgekkel!!! Az egészben azért felettébb érdekes hogy ha valakit kergetnek az szerintem nem áll le fényképezgetni. Ez az egész egy nagy átbaszás! Erzsébetnek meg azt üzenem tanuljon meg előbb helyesen írni és utána irkáljon másokról baromságokat!

   • valaki

    2015-07-05 at 19:04

    Hogy lehet ilyen durvan, Intelligenzia, agy nelkül egy egesz nepröl beszelni??? Az Osztrak Tiszteli a Magyart.. Szegyelje el magat ” En” ..!!!

   • Kesata

    2015-07-06 at 16:46

    Meg jo hogy mi ilyen rohadt okosak vagyunk, ezert sokkal jobban elunk mint a buta osztrakok! Kepzeld az milyen hulye nep lehet aki meg a hulye osztrakoknal is szarabbul el, es ahonnan oda mennek ehberert dolgozni hogy jol kizsakmanyoljak oket. De szerencsere mi nagyon okosak es kulonbek vagyunk ezeknel…. HAJRA MAGYAROK!

    • valaki

     2015-07-06 at 18:37

     Mi az hogy –> Buta Osztrakok??? Maga nagyon hülye !!

  • Bendegúz

   2015-07-06 at 10:47

   Erzsébet! Nagyon gáz az ember,én is pont arra gondoltam,h ez most ki nem mer bújni otthonról!! Süljön le a pofájáról a bőr!! Mocskos!! Undorítóan néz ki!
   És de jól tette a csaj,h fel rakta a netre! Vagány vagy Szilvi!!
   Lógathatod a kukacodat köcsög!!! :D :D :D
   háháháháháháháháháháhá

 16. tamás karakó

  2015-07-05 at 15:14

  tehát egy érdekesség TIRPÁK A SZÓ JELENTÉSE A JÓ ÜZLET SZLOVÁK MEGFELELŐJÉBŐL RÖVIDÜLT ÉS ÁLTALÁNOSSÁGBAN AZOKRA AZ EMBEREKRE HASZNÁLJÁK AKIK SZLOVÁK ANYANYELVŰEK ÉS NYÍREGYHÁZÁN TELEPÜLTEK LE, SZARVASRÓL SZÁRMAZÓ GAZDÁLKODÓK, AKIK MEGTERMELIK ÉS ELADJÁK A TERMÉNYT …TEHÁT A TIRPÁK SZÓ JELENTÉSILEG ETNIKAI VONATKOZÁSÚ, MIVEL NYÍREGYHÁZA KÖRNYÉKÉ MÉG VA OLYAN HELY AHOL SE HORTHY SE RÁKOSI SE KÁDÁR HORDÁI NEM TUDTÁK ELMAGYAROSÍTANI A SAJÁTOS DÉL ALFÖLDI SZLOVÁK DIALEKTUST BESZÉLŐ EMBEREKET, SŐT NYÍREGYHÁZA LAKOSSÁGA BŐVEN AZ 1940-es ÉVEKBEN MÉG BELŐLÜK ÁLLT ÍGY MINDÍG AZON MORFONDÍROZOK, TALÁN JOBB LETT VOLNA, HA A SZLOVÁK LÉGIÓ 1919-ben IDÁIG NYÍREGYHÁZÁIG JÖTT VOLNA, EURÓBAN KAPNÁM A BÉREM? LENNE MUNKÁM NYUGDÍJAM, ÍGY AZONBAN KÉNYTELEN VAGYOK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRGÉNT ÉLNI….azok között kik íly tanultak és letirpákoznak minden bunkó pesti gecit…

  • Huszka Antal

   2015-07-05 at 15:34

   Kedves Tamás Karakó!
   Köszönöm a felvilágosítást! Bevallom őszintén, nem ismertem én se a tirpák szó jelentését, de már ezelőtt 30 éve is hallottam mint sértő szót, bár én magam nem használtam. Nagyon sokan elég sokszor használnak sértegetés céljából olyan szavakat, aminek a jelentéséről halvány fogalmuk sincs, így ezen csak mosolygok. Viszont abban egyetértek, hogy az ilyen emberek értelmi szinvonalán ideje lenne javítani.

  • Viktor

   2015-07-05 at 17:07

   Miért nem élsz a jogoddal, az ország elhagyás jogával tirpák tamás? Ha ennyire utálsz magyarnak lenni, miért nem húzzol a tirpák anyádba, a tirpák testvéreid közé és ugatod a tirpák nyelvedet te Trianon gyalázó tapló tirpák?!

   • Trablizzy

    2015-07-05 at 18:42

    Fuuuuuu de szívemből szóltál.

   • Ronnie

    2015-07-05 at 19:51

    Magyar szarok egymas Ellen orokke igy doglotok itt meg putrid maguat cigusok. Megerdemlitek hogy a kormany is ezt muveli ilyen bugris szarhazi nemzetnek ez a sorsa.

    • Viktor

     2015-07-05 at 21:44

     Ronnie! Te tuti köcsög cigány vagy, azért jártatod a pofádat feleslegesen te hazátlan senki.

     • Carella

      2015-07-05 at 21:59

      Az anyád picsája cigány te gyökér magyarszerető fosadék.dögölj meg ezzelk a neked való nemzettel védjet te bugris ganaj. közéjük való vagy szolgáld orbánt meg vergődjé hogy magyar vagy te szégyenek szarja. meg az összes aki erre büszke hogy itt hüloyére vesznek téged meg a sok barmot, közöttük járszt oda való vagy.

     • Carella

      2015-07-05 at 22:16

      Mészáros Ferenctől, a Csepeli Horgász Egyesület elnökétől megtudtuk, hogy a ráckevei szövetség rendezte a vasárnapi horgászversenyt, de az eset mélységesen felháborítja. „A sértett hölgytől levélben kértünk elnézést, mert ilyen barbár cselekedet még nem esett meg az egyesületünk 80 éves történetében. A fényképen látható magamutogató horgász az egyesületünk tagja, de ígérem, hogy nem sokáig. Az egyesületünk etikai és fegyelmi bizottsága kivizsgálja az ügyet, és a lehető legszigorúbb döntést fogjuk meghozni. Ép eszű ember ilyet nem csinál, egyszerűen nincsenek rá szavak, mennyire elítéljük a történteket…”

      http://vanholnap.hu/elmagyarazom-miert-keres-tobbet-egy-osztrak-ugyanazzal-munkaval/ olvass egy kicsit te kis buzi pondró

    • alex

     2015-07-06 at 09:17

     mocskos csigány geci vagy

    • alex

     2015-07-06 at 09:17

     mocskos cigány geci vagy

    • Ronnie-nak

     2015-07-06 at 16:46

     Ez a véleményed? Mégis itt szívod a vérünket, holott “haza” is mehetnél. Tudod, az okos, intelligens és szorgalmas testvéreidhez. Vihetnéd magaddal a jó esetben segélyekből, lomizásból, lehúzásból élő, kiterjedt családod tagjait is.

     • Carella

      2015-07-13 at 23:15

      szívd a sajátjaid vérét osztozz azokkal és nincsenek családtagjaim már mert ez a büdös ganéj ország megdögleszt mindenkit kihasznál és lop csal mindenki itt malomkerékben van mindenki apáról fiúra száll magyarról-magyarra, majd elkotródik innen az összes és akkor mi lesz? Idióta nép ez semmirekellő szolga fogyatékos egymás elleni söpredék. Ez a vééleményem, szégyen hogy magyar vagyok. Ha svájcba be akarunk menni be sem akarnak engedni a miniszterség is full tróger lassan.

   • LB

    2015-07-07 at 16:04

    Ki a faszt érdekel Trianon? A te fajtád miatt utálok magyar lenni, barom fasiszta.

  • Stark

   2015-07-05 at 17:16

   Nem mindegy hogy mi a tárcák jelentése, te vakegér?! Ha Te így jártál volna mint ez a lány, vagy még rosszúl, akkor nem tudom hogy állna a szád!
   Én megoaztom

 17. Kapos István

  2015-07-05 at 14:20

  már hozzászóltam még egyszer nem írom le.

 18. Solkim

  2015-07-05 at 13:36

  “a 66 éves fideszes nagymamát csak a plakátokról ömlengő mocsok izgatja” – Aztán megy és lefújja, átírja, megrongálja azokat a konzultációs plakátokat. Alamuszi magyar nagymama.

 19. valaki

  2015-07-05 at 04:00

  Megnyugtatom, Az Osztrakok közt ugyan ugy vannak ilyenek mint az ön törtenete.. a rendörseg nem tud mindig mindenkit figyelemben tartani meg akkor sem ha önröl van szo.. Sajnos voltak, vannak es lesznek mindig agy-amputaltak..

  • kajla

   2015-07-05 at 12:38

   nem éppen megnyugtató ha a szomszédnak is sz@rul megy

   • valaki

    2015-07-05 at 13:03

    ??????????????????????????? :/

 20. Tibor

  2015-07-03 at 09:32

  A Molnár Lászlónak teljesen igaza van ebben a témában!
  Simán látszik, hogy horgász verseny van a képeken!
  Ki kell kerülni, ilyenkor a lezárt részt!
  Aki ezt sérelmezi, az Bunkó a javából, még akkor is ha nő!
  Djohnika

  • Tomi

   2015-07-03 at 13:41

   Nem ártott volna egy “Horgászverseny, tilos a belépés” vagy “zártkörű rendezvény” felirat. A jogosság más kérdés, a vitatása semmiképp nem a szalag/kordon stb átlépésével kezdődik, hanem feljelentéssel – itt (a szalagos fotóból kiindulva) hibázott a hölgy. Ahogy a bot feldöntésével is – amivel alkalmasint 100eFt-os nagyságrendű kár is okozható, szintén függetlenül attól, hogy a bot tulaja jogszerűen foglalja el a partrészt.

   A másik persze, hogy a kukacmutogatással kapitális halat fogott a horgász kolléga, amit közszeméremsértésnek hívnak, és egy az egyben büntetendő – bár sztem a szituban a legkomolyabb (sztem megérdemelt) büntetés a fotó neten való közzététele:D.

  • nakuc60

   2015-07-05 at 05:59

   Tibor !

   Lehet, hogy horgászverseny van. De a Duna és a part köztulajdon. Ha csak 1 négyzetmétert is lefoglalsz az utcátokon a házad előtt, díjat kell fizetni. A Taplópöcs és barátai fizettek ?
   Másik kérdés az egymással szembeni udvariasság… ami szintén hiányosságokat mutat.
   És ha már (jogtalanul) lezárja a parti utat, tenne ki egy táblát, amelyen MEGKÉRI az arra haladókat, hogy legyenek rájuk tekintettel.

   • zombigyilkos

    2015-07-05 at 10:50

    1. Fizettek díjat. Kibérelték a helyszínt a horgászok az adott időre.

    .

    2. Ki volt táblázva, jelezve volt, hogy verseny van, bár ahonnan a nő jött, talán nem, vagy nem volt látható.

    .

    3. Egymással szembeni udvariasság ott kezdődik, hogy
    - nem rúgom fel a botot állvánnyal együtt
    - nem futok tovább szó nélkül
    - nem megyek vissza fényképezgetni (provokálni másokat).

    .

    +1. EDDIG MÉG MINDIG CSAK A NŐ VERZIÓJÁT TUDJUK!
    Sehol nem láttam még a horgászét. Pedig demokráciában az a szokás, hogy meghallgatjuk a másik felet is. Hátha teljesen máshogy látja az egészet.
    Már csak azért is, mert amit a nő közzétett a FB-on, meg ami emiatt megjelent a médiában, arról kiderült, hogy bizony volt jó pár részlet, amit a hölgyike b@szott megírni. Pl. azt, hogy szó nélkül továbbfutott, mikor felrúgta a botot.

    • kajla

     2015-07-05 at 12:40

     az útra nem rakunk horgászbotot még verseny alatt sem. A másik fél kezét sem fogja le senki, szabad válaszolni, ám lehet hogy ő a pöcsöcskéjével van elfoglalva.

     • zombigyilkos

      2015-07-08 at 11:53

      Elvileg autóva parkolni sem szoktak az úton. … Ja de igen.
      Elvileg futóversenyt sem rendeznek az úton. … Ja de igen.
      Ennyit erről.

      Ráadásul itt bérelték a területet.
      Még ha a te 2 bites agyadig ez nem is jutott el.

      Persze a lényeget nem sikerült megértened. Sebaj. Majd ha nagy leszel.

    • Carella

     2015-07-13 at 23:20

     a horgász vélemény e hogy kidobta a faszt. Ennyit tud így kommunikál. ilyentől mit vársz? lehet olyan piás volt hogy azt sem tudja mit csinált. kis faszú szatír állat. egy metszőolló kellet volna és csonka fasz nélküli szar maradt volna. kíváncsi lennék ha bárki gyermeke akkor épp ott van vagy felesége hogy érezte volna magát. Ki kíváncsi ennek a felpüffedt alkesznak a megvizesedett kis faszára?

  • Marcsi

   2015-07-05 at 09:40

   A BUNKÓ pedig Te vagy!
   Táblát kell kitenni, vagy valakinek a szalagnál állni és közölni az arra járókkal (jelen esetben futókkal), hogy rendezvény van!
   Ami (féreg) a farkát mutogatja – hát arról vajon milyen véleménnyel vagy, vagy, hogy fejbe vágta a futó lányt? – szerinted?

   • zombigyilkos

    2015-07-05 at 10:51

    Olvasás, olvasás, olvasás.
    Hasznos elfoglaltság, mielőtt baromságot beszél az ember…

    • bozsekis

     2015-07-05 at 11:59

     Kedves zombigyilkos! Hogy a szavaiddal éljek, UDVARIASSÁG, nálad a farok mutogatás is ide tartozik?

     • zombigyilkos

      2015-07-06 at 21:05

      Ha valaki bunkózik, azzal bunkó vagyok. Ha nő, ha férfi.
      Ezt korrektségnek és egyenlő bánásmódnak nevezik, nem udvariasságnak.

      Egyébként hogy jön ide neked a farokmutogatás?
      Naponta csinálod?

 21. VanHolnap

  VanHolnap

  2015-06-26 at 15:18

  Kedves mindenki! – és a kötekedők királya, Zgyilkos.

  Elolvastam a mellékelt közleményt, mely több mellébeszélést is tartalmaz.

  Sorolom.

  1) Horgászverseny volt, a szervezők kibérelték a helyszínt. A szervezők a PARTSZAKASZT bérelték ki! Mást nem is bérelhettek, ugyanis a közút SOHA nem magántulajdon! Közutat nem lehet “kibérelni”… Ez pedig közút, nem magánút. Legfeljebb területfoglalási engedélyt lehet rá kérni, ha olyan a rendezvény, de az elhaladást akkor is biztosítani kell, akár már mellékútvonalon.

  És akkor a problémák:

  2) Az utat, mint írja az egyesület, ” Ezt megelőzendő alakították ki a horgászok azt a gyakorlatot, hogy az autóikkal állnak keresztbe a bottal párhuzamosan”

  Én meg majd kialakítom azt a gyakorlatot, hogy bankot rabolok… Ilyen nincs. Jogállam van. Volt engedélyük az út lezárására, vagy sem? A jelek szerint nem, ugyanis a cikk “gyakorlatot” emleget… Nyilván, fingjuk nincsen a jogról…

  3) Ha volt engedélyük az út lezárására, azt jog szerint így nem lehet! Rendőr keresztbe állhat az úton, magánszemély nem.

  4) Minden rendezvényt be kell jelenteni a rendőrségen, ami közterületen zajlik. Meg kell rá kérni az engedélyt… Magam anno a 4K-val 2 órákat ültem a rendőrségen egy-egy bejelentés miatt. Csomó papírt ki kell tölteni, majd felvilágosítanak a jogi részről…

  Úgymint: a rendezvény 10-15 főre (változhat) jutnia kell egy szervezőnek! A szervezőnek megkülönböztető mellényt, nevet, karszalagot stb. kell viselni! A szervezők felelnek mindenért, ami a helyszínen történik.

  Hol voltak ezek a szervezők? Mérlegeltek a cikk szerint. Ezt a kibaszott hülyeséget. A szervező kötelessége állni a lezárt útszakasznál, és tájékoztatni! Lásd futóversenyek! A szervező minden jogsértésért felelőssé tehető első számban! Rendezőként joga van és kötelessége is a jogsértés abbahagyására felszólítani! Erőszakot nem alkalmazhat.

  5) Mint látjuk, ezek egyike sem teljesült! Az útzár illegális volt. A szervezés egy nagy nulla. És akkor jönnek a jól bevett magyar szar dumák: hogy dehát a futó figyelhetett volna… Nem, a futónak marhára nem kötelessége figyelni ilyenekre, ez a szervező dolga! Akinek ott kellett volna állni, és figyelmeztetni! Tipikus magyar sajátság, amikor valaki nem tartja be a jogszabályokat, és másra hárítja saját felelősségét.

  Milliós botok vannak ott. Ki nem szarja le? Ha annyira milliós botok, nem kéne a saját szervezőiket tájékoztatni erről? Nem nekik kéne a jogszabályokra figyelni? Nem kéne jogszerűen bejelenteni a rendezvényt? Pont erre találták ki a jogot!

  A futó igazán kerülhetne… A futó kerülni fog, ha ott a szervező! Ha normálisan lezárják a szakaszt! nehogy már a jogszerűtlenül lezárt útszakasz résztvevőinek álljon már feljebb?

  Egyébként a rendőrségi bejelentéskor megkérdezik, hogy kíván-e a szervező kérni rendőri segítséget? Volt ilyen? Milliós botok vannak, és nem kérnek? Hát akkor egyék meg, amit főztek…

  Mellesleg azért nem kértek, mert valószínűleg a nyilatkozatból, rohadtul nem jelentették be a rendőrségen ezt az egészet…

  “Fontos megjegyezni, hogy a partszakaszon gyakran járó, és a kialakult szokásokat ismerő futók”

  - ne meg a nagymama nehogy mán eltegye a befőttet! Jó hogy meg nem mondja a szövetség, hogy csak gyakran járó emberek mehetnek arra!

  MAGYARSÁG PROBLÉMA:

  - Igen, a magyarok nem viselik el, ha szidják őket. A magyar persze mindenkit szidhat: IMF, EU, cigányok, zsidók, bevándorlók, bankok… de a magyart, na azt senki ne szidja! Mert a magyarnak nulla tudással mindig akkora nagy mellénye van, amit az ország állapota mutat…

  Persze, Ausztriában is vannak bűncselekmények, csak éppen amikor társadalmi normákról beszélünk, akkor mindig a többséget nézzük! Az osztrák megáll a zebrán, a magyar gázt ad, az osztrák jobbra áll a mozgólépcsőn, a magyar csak azért is balra áll, és kioktatja a másikat, hogy minek siet annyira! Az osztrák lehúzódik a belső sávban autóval, a magyar csak azért feltartja a forgalmat, mert nehogy már a nagyképű magyar ne így tegyen… Soroljam? Hatalmas különbség van egy osztrák és magyar ember gondolkodása között, amit a keresetek is visszaigazolnak…

  Mi lett volna, ha egy cigány lenne a fotón? Hűhha, kedves antiszemita jobbikos zombigyilkos azonnal küldte volna a kuruczinfóra, és már jönnének ezrével az üzenetek, hogy lám, ezért kell kiírtani a cigányokat…

  A magyar jobb lenne, ha eljutna végre arra a szintre, hogy egy magyar ember egyetlen népet szidhat: a magyart! Mert önmaga miatt tart itt ez az ország!

  Miért a nagy ellenállás? Miért kéri ki magának a magyar, ha szidják? mert pontosan tudja, hogy rá igazak ezek! Hogy ő is pontosan ilyen, csak ha nem tiltakozna, akkor be kéne ismernie! És akkor pofon kéne vágja saját magát… Mivel a magyar ezt nem teszi meg, csak mást hibáztat állandóan… és ezért nem fejlődik soha semmit!

  Az a baj, hogy nekem is be kellett látnom, a magyar nép menthetetlen… Pontosan az önbeismerés hiánya miatt… látszik számtalan hozzászólásból… Még egy nagy összefoglaló cikk lesz a magyarok viselkedéséről, aztán több nem, ugyanis nincs értelme… A magyar nem változik, ezer éve is ilyen volt, ezer év múlva is ilyen lesz…

  Van kivétel, igen: 10-20%.

  Egyébként ez egy magánblog, nyilván szubjektív véleménnyel. és igazából egyáltalán nem érdekel, hányan nem olvassák… Azoknak szól az oldal, akik megértik a mondanivalót… és tanulnak belőle…

  A többiek egész életükben mást fognak vádolni, és másra hárítják a felelősséget: miért nem figyel a tanárnő a botra? Hát mer kurvára nem az ő dolga! Azért. Minek siet az a nő a mozgólépcsőn, nem ráér? Semmi közöd hozzá, miért siet. Állj jobbra, ez a dolgod! Ennyi!

  • VanHolnap

   VanHolnap

   2015-06-26 at 15:36

   Ja, ami itt történt, ez önkényes területfoglalás és közszeméremsértés. És az egyesület szerint még a hölgy kérjen elnézést! Mint mondtam, ez magyarország… ahol a befőtt rakja el a nagymamát… felelősséget soha senki nem vállal…

   Egyébként a legnagyobb különbség, hogy én névvel szerepelek itt, ellentétben azokkal a NAGY magyarokkal, akik kamuemailcímekkel, kamunéven írogatnak fajgyűlölő és egyéb hasonló volumenű hozzászólásokat alamuszi módon…

   Nyilván, tévhit az is, hogy a magyar egy alamuszi, aljas fajta, mely a munkahelyen is alárak a másiknak, persze névtelenül… ez is biztos általánosítás, ahogy a hozzászólóknál is látszik, hány ilyen vállalja saját nevét… (Az emailcímeket én látom, abból is látom, hogy még az is kamu…) Lásd legalsó hozzászólásnál: Zsiga Marcell néven, aki @fidesz.gov mailt adott meg!

   A tipikus alamuszi nagymagyar, aki nagyon meg tudja mondani a véleményét, míg álnéven szerepel… és akkor ne szidjuk a magyarokat? Mutassuk már ezrével a jó példákat! Hát miért nem tudunk? Mert nincs mit mutatni…

   Na de erről majd egy bővebb cikkben…

  • zombigyilkos

   2015-06-27 at 12:44

   “A többiek egész életükben mást fognak vádolni, és másra hárítják a felelősséget”
   Pontosan ahogy te most teszed.

   .

   A többi agymenésedet nem is kommentelem, mert olyan szintű szerecsenmosdatás az egész, amilyet ritkán látni. Olyan szintű kettős mércéd van, hogy azt már az elmegyógyintézetben sem valószínű, hogy kezelni tudnák.

   .

   Ui.:
   EGYÉBKÉNT MEG ANTISZEMITA ÉS JOBBIKOS A TE RETKES KURVA ANYÁD!
   Írtam én bárhol is zsidókról meg jobbikról, te seggarcú?
   Vagy csak ilyen erős a fóbiád???
   Kezeltesd aranyom, mert nem csak a te egészségedre káros, hanem lassan már a társadalomra is kártékonnyá válsz ezzel a fóbiáddal…

   • zombigyilkos

    2015-06-27 at 12:46

    Ja, ami meg kellemetlen beégés volt számodra a másik cikknél, azt a hozzászólásomat nem jelenítetted meg azóta sem. Az még mindig “moderációra vár”. Működik a cenzúrád ezerrel, mi?
    Tipikus liberálfasiszta vagy, aranyom.

  • Csabi90

   2015-06-27 at 15:52

   Én például nem vagyok “tipikus alamuszi >nagymagyar<", adom a nevemet is hozzá, tessék: Varga Csaba. Mellékelek facebook oldalt is, ha szeretnéd. Azt mondod: "a magyar egy alamuszi, aljas fajta"… Gratulálok, süt a magyarellenesség minden második, harmadik mondatodból.
   " Mutassuk már ezrével a jó példákat!"
   Vannak jó példák, jó szándékú emberek összefognak, összeszedjük a szemetet a mellettünk lévő kiserdőből, amikor az általad megvetett Jobbik, vagy akár "a várost állandóan szétverő fociszurkolók" adományokat gyűjtenek idős embereknek, kárpátaljai magyaroknak, akiknél a családfőt háborúba hurcolták, kórházaknak, vért adni mennek el együtt. Soroljam még? Keressem meg a linkeket hozzá? Sajnos ez nem fog az indexnek, origónak, hvgnek a címlapjára kikerülni, de ha valamelyikük(bármilyen Jobbik tag, fociszurkoló, vagy hasonló) a legkisebb rosszat tette, azt egyből hírdetik.
   " Az osztrák megáll a zebrán, a magyar gázt ad, az osztrák jobbra áll a mozgólépcsőn, a magyar csak azért is balra áll, és kioktatja a másikat, hogy minek siet annyira! Az osztrák lehúzódik a belső sávban autóval, a magyar csak azért feltartja a forgalmat, mert nehogy már a nagyképű magyar ne így tegyen…"
   Hagyjuk már… Érdekes, itthon nekem soha nem adott senki gázt, mikor a zebrán átmentem, nálunk például a lakótelepen ahol lakom általában minden második, harmadik autó megáll nekem, mikor átengedésre várakozok. Igen, 100-ból néhány gázt ad, de baszki ne általánosíts már ennyire. Mozgólépcső, jobbra állás ugyanaz. Érdekes, én 10-ből 9 alkalommal bármikor akadály nélkül fel tudok szaladni a mozgólépcsőn, ha épp útba állna valaki, akkor ha udvariasan szóltam, hogy "elnézést uram/hölgyem", akkor eddig mindig elengedtek… A legtöbb ember úgy viselkedik veled, ahogy te vele személyes tapasztalatom szerint. Mondjuk ha te rámordulsz, hogy "hülye/geci/buzi/fasz magyar engedj már el", akkor ne csodálkozz, ha felmegy az emberben a vérnyomás. Tehát szerintem nagyon sok múlik azon is, hogy Te hogy viselkedsz a másikkal, állsz hozzá a másikhoz. Próbáld ki, ha úgy akarsz az osztrák mellett elmenni, hogy "Schwule, aschlock österreicher lass mich gehen", lássuk, ő mennyire háborodik fel.. Amúgy érdekes, mikor én Bécsben voltam, engem nagyjából csak negatív csalódások értek.
   - 10-ből jó esetben 2 ember tudott angolul(a belvárosi boltokban, kávézókban), annak a jó része is alig, ha én nem tudok németül csak állhattunk volna, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, hogy hihihi, jajjjdejóóó…
   - a forralt bor tele volt hajszálakkal, mikor számon kértem a vénasszonytól aki adta, 10 centiről a képembe üvöltött, hogy de ez az én hajam, miközben az néhány centis haj volt, mint az övé, az enyém pedig vállig ér. Fátylat rá!
   - Akárhova beültünk, ha nem is volt nagy forgalom, mondjuk 3-4 asztalnál ültek még rajtunk kivül, általában szartak ránk magasból, 10-15 perc múlva kiballagtak hozzánk, jó 30 perc múlva ha kihozták amiket kértünk az jó volt, ha előtte megkérdeztem, hogy merre van még nekik állt feljebb. A számlát szintén fél óra múlva hozták ki, még ránk is akartak húzni olyasmiket, amiket nem is fogyasztottunk.
   - A lányok be akartak menni mosdóba, de a fizetős kinti wc-k előtt oriási sor volt, nosza, be egy édességboltba, veszek kibaszott 50 eurora csokikat, erre közli a gané, hogy "ezek elvitelre valók, a lányok nem mehetnek be"…
   Tehát, ha bármi rosszat mondtam eddig a magyar vendéglátásról, azt mind visszavonom, mert ami az imádott osztrákjaidnál van, az kritikán aluli, az nem vendéglátás, amit ők nyújtanak, lehúzás, és bunkóság a köbön, pedig a budapesti belvárosban is volt elég bajom vele.

   Dolgoztam diákként a Möbelixben(osztrák bútoráruház), a Savoya Park mellettit rendeztük be, akkoriban ott dolgoztak velünk osztrák melósok is. Hidd el, én semmi különbséget nem tapasztaltam a magyar, meg az osztrák melós között, ahogy láttam, ugyanolyan bunkó paraszt mindkettő…

   Erre várok reakciót!

   • zombigyilkos

    2015-06-28 at 14:33

    Ott a pont!
    (Bár úgysem érti meg.)

  • valaki

   2015-07-05 at 04:04

   Ennek a dolognak semmi köze a Nemzethez… Magyar, Nemet, Roman , Orosz stb. mindegy , mindenhol vannak elmebetegek..

  • Loncika

   2015-07-05 at 12:12

   Nagyon figyelmesen elolvastam a hozzászólást,és azt kell,hogy mondjam az első betütől az utolsóig igaz minden szava.Ebből sem elvenni sem hozzátenni nem kell semmit.Nagyon jól leirta a mai magyar állapotokat és sajnos ez ilyen.Szégyen ami ebben az országban folyik és az a baj,hogy büntetlenül lehet mindent csinálni.Itt már semmi sem szent!!Röviden annyit tennék hozzá,hogy mindig az erősebb kutya baszik,és ezt nem szabad figyelmen kivül hagyni.Na ez a muki,hogy jön ahhoz,hogy fényes nappal kitegye a brét,hogy száradna le neki,mint a tökkocsány csak ezt kivánom neki!!! Ezt is lehet büntetlenül!!!!!

  • Jakubikné Grgye Anna

   2015-07-05 at 14:05

   VanHolnap.-) Minden mondatoddal egyet értek. Sajnos,ilyen a magyar ember,persze,van köztük kivétel,de a többség sajnos önző és neveletlen:-(

  • Baji Krisztián

   2015-07-05 at 22:06

   nagyon tetszett a hozzászólásod, mert lényegre törő és káromkodástól mentes. Ja és mert igazad van.

  • Panna

   2015-07-06 at 16:56

   Kedves VanHolnap!

   Köszi, hogy ezt leírtad. Teljes mértékig egyetértek vele.
   Ha csak 1 ember gondolkozik el rajta anyázás helyett, már megérte :)

   További szép napot, Panna

 22. free

  2015-06-23 at 22:14

  Nem is értem !
  Már le is írtátok, hogy láthatatlan pecabot ! Akkor a futónak miért kellett volna látnia ? Azon kívül,ha be vagy szarva, hogy valaki összetöri, akkor talán tegyél elé jelzést vagy talán egy széket te ostoba barom és ne várd el, hogy azt mindenki felismerje.
  A felszerelés megóvása nem csak a külsősök dolga ! A tietek ugyanúgy ! Ha állandóan rettegésben éltek akkor miért nem készültök fel erre ha már van ennyi pénzetek ilyen drága cuccra (mert nyilván nem egy ilyen karbon csövet lógattok a víz fölé…azok összértéke meg már egy autóéval vetekszik…) ??? Szóval felelősség ott is pont akkora mint a másik oldalon
  Továbbá szeretném ha belinkelnéd ide az engedélyt arra, hogy a forgalomtól elzárhattad a területet vagy egyáltalán nem lett volna a futónak belépnie oda (ami ettől függetlenül nem hatalmaz fel téged arra, hogy a pöcsödet mutogasd (nyilván te voltál…).
  Azért mert csak a halak viselnek el és már a nőknek is már csak ilyen szituációkban tudod megmutatni a használatok kívüli törpegilisztád, még nincs igazad !

  Az meg, hogy ebben a témában nekiállsz libsizni arról árulkodik, hogy te vagy a jelenlegi választók legalja, a fideszes nézőpont tökéletes megtestesítője. Az igazi barom, akinek csak a saját igazsága létezik, miközben mindkét oldal meghallgatásáról beszél és azon el sem gondolkozik, hogy esetleg egy nő is lehet annyira tökös, hogy megvédje magát és megpróbáljon a (Magyarországon egyébként nem működő) jogi lehetőséggel élve fellépni az ilyen ökrökkel szemben mint te !

  • zombigyilkos

   2015-06-24 at 08:25

   Nem tudom, pontosan kinek címezted, amit írtál, de ha nem bánod, reagálnék rá, mert messze jársz a való élettől.

   .

   1. A horgászegyesület megírta a probléma kiváltó okát:
   http://fishingtime.hu/horgaszhirek/rdhasz_20150623

   “A MÉLTATLANKODÓ HÖLGY NEM CSAK AZ ÁLLVÁNYT, HANEM AZ AZON LÉVŐ NAGY ÉRTÉKŰ BOTOT IS LEVERTE, ÉS ANÉLKÜL, HOGY AZ OKOZOTT KÁR MÉRTÉKÉRŐL MEGGYŐZŐDÖTT, VAGY AKÁR CSAK ELNÉZÉST KÉRT VOLNA, FUTOTT TOVÁBB.”

   Tehát a hölgyike felrúg egy értékes eszközt, majd mintha mi sem történt volna, továbbszalad. És csodálkozunk, hogy ez a paraszt viselkedés kiüti a biztosítékot másoknál??? Ja, mert ő nő, neki lehet.
   Csodálatos példával jár a jövő nemzedéke előtt…

   .

   2. A horgászegyesület honlapján olvasható az is, hogy a területet a horgászok a verseny idejére KIBÉRELTÉK A TULAJDONOSTÓL. Tehát minden joguk megvolt arra, hogy ott versenyt szervezzenek!

   .

   3. A területre való belépés előtt ki volt írva, hogy horgászverseny zajlik.
   Tehát felhívták az arra látogatók figyelmét erre.
   De ha nem tették volna, akkor is igyekszik az ember nem okozni kárt másoknak.
   De ha véletlenül mégis kárt okoz, akkor is alap, hogy legalább elnézést kér, nem?
   Persze suttyóknál nem ez a szokás. Ott csak továbbfutunk…

   .

   4. Szerintem senki nem írta, hogy a bot észrevehetetlen lett volna.
   Maximum ironikusan (már ha érted, mit jelent az irónia).

   .

   5. Bárkinek a nőkkel való kapcsolata nem tudom, hogy hogyan jön most ide.
   Tipikus liberálfasiszta megoldás:
   ha már érved nincs, kezdd el a másik személyét kikezdeni.
   Láthatóan ócska fasiszta vagy, kisöcsém, a liberalizmus álcája alatt.

   .

   6. Az, hogy valaki libsizik téged, az nem jelenti azt, hogy fideszes.
   Tudom, a te libsi orbánfóbiás agyadban csak ez él, de hidd el, léteznek más emberek is. Például olyanok, akik ugyan jobboldali beállítottságúak, de egyben utálják a fideszt. Hogy mást ne mondja, én is ilyen vagyok, libsikém.

   .

   Szóval ennyit a sztereotípiákról meg az értelmi színvonaladról…
   (Egyébként nem a cikkíróhoz van szerencsém? Csak mert olyan nagy csöndben van…)

 23. Doray

  2015-06-23 at 14:13

  Pöcsös bácsi bunkóka!
  De!
  Lehet, hogy éppen egy horgászverseny volt ott, szépen lezárt területtel, amiért mondjuk még fizettek is, hogy ne legyenek zavaró tényezők?
  Az a bot a P.Bácsi mögött nekem egy rakós botnak tűnik, amely alsó hangon 100.000, de akár 500.000 Ft-is lehet. Nekem is könnybe lábadna a szemem, ha egy éppen a “lezárt területen” illetéktelenül keresztülbotladozó feldöntené az állványt a bottal együtt. Fejbe valószínűleg nem verném, de egy 100 kilós harcsát ráuszítanék az biztos!
  Az érdekes kedves hölgyet pedig nem értem! Ha valahol fejbe vernek, én nem valószínű, hogy visszamennék a párjáért, főleg nem egyedül. Azt sem értem, hogy hogyan lehet “kicsit rávetnie magát valakire” … ÜLVE!
  Ha már figyelmetlenül futok, esetleg ezzel kárt okozok egy szinte észrevehetetlen 12-15 méter hosszú, rohadt drága botban, ne csodálkozzak, ha utána nem kedvelnek a környéken…

  • zombigyilkos

   2015-06-23 at 19:50

   Ott a pont!
   Arról nem is beszélve, hogy ha kamerázgat engem valaki, én sem zárom őt különösebben a kis szívembe. És szerintem a legtöbb embert irritálja, ha mások fényképeket készítenek róla – pláne az engedélye nélkül. Én pofán szoktam verni az ilyeneket, mások meg talán a farkukat mutogatják nekik. Ki így, ki úgy.

   Szóval valóban nem ártana meghallgatni a másik felet is a történtekről.
   Hátha az teljesen mást mond. Utána majd lehet ítélkezni. De addig ne üljünk már fel az egyik fél szavának…

 24. Kelemen László

  2015-06-22 at 14:35

  A magyarnál nagyobb tapló nem sok van a Földön!

  Gratulálok! Jól megmondtad de pótolnám némileg…
  Milyen cikk az, ahol valaki állít valamit és minden utánajárás nélkül azt rögtön megjelentetik? Segítek, EZ A TAPLÓSÁG! DILETTANTIZMUS!

  Ha csak arra vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd a képeket, rájöhettél volna, hogy egy tartályhajó is elfért volna! Ja, hogy rossz szögben volt?!
  Elképzelésem sincs, hogy hogy a búsba verte le az a nő a botot az állványról de még Neki állt feljebb, amikor rászóltak!
  Elfutott, hogy ne verjék össze? Ez valami vicc???

  Csak gratulálni tudok, nagyon sikeres vagy!

  • Gyula

   2015-06-22 at 17:58

   Szeretném demagóg indulatok nélkül jelezni, hogy futóként engem is zavart, hogy valakik akármilyen indokkal kisajátítják a Duna-partot. Nem érzem magam tartályhajónak, de elég nehezen tudtam kikerülni a kordont. És hadd ne keresgéljem a partoldalon a menekülő útvonalat…

   • Kelemen László

    2015-06-22 at 19:23

    Kisajátítják? Szó sem volt róla. Mindössze a gk. forgalmat korlátozták le. Bárki nyugodtan keresztül sétálhatott. Most egy konkrét esetről van szó és a képek tanúsítják a tartályhajó hasonlatot. Akkor egy futó hogy a búsba nem fért el?

  • marduk

   2015-06-23 at 17:01

   Kelemen László

   Persze, mindig az áldozat hazudik, ugye?
   Hihetetlenek vagytok…

   • zombigyilkos

    2015-06-23 at 19:44

    Azért mert a nő írta le először a véleményét, máris ő lett az áldozat?
    Mi alapján? Mert nő? Vagy mert csak?

    .

    Nem tudom, ki hogy van vele, de én addig nem ítélkeznék egyik oldal felett sem, amíg MINDKÉT FÉL véleményét nem láttuk/hallottuk. Ugyanis az ártatlanság vélelme megillet mindenkit. Legalábbis demokráciákban.

    .

    Elképzelhetőnek tartom, amit a nő mond.
    Meg azt is, hogy van az érdemnek másik oldala is. Teszem azt felborította a drága horgászbotot (talán egy elkerített területen, ahová talán be se tehette volna a lábát, mert lehet, hogy fizetve volt arra az időre), majd még talán kárt is tett a cuccban, és mikor szóltak neki érte, még neki állt feljebb. Majd visszament überkedni meg filmezgetni, mert ő a valaki, aki majd megmutatja.
    És a csávó meg ekkor mutatott be neki.
    (Legalábbis elég gyanús, hogy nem csak úgy jött a fószernek az ötlet. Nyilván lehetett előzménye is. Csak úgy senki nem mutogatja a farkát senkinek. Viszont ha engem filmezgetnek, miután eltörtek egy 100ezer Ft-ot cuccomat, nyilván én sem lennék kíméletesebb…)

    .

    Szóval addig csak ne hirdessünk már ítéletet, amíg nem tudjuk a pontos részleteket…

 25. Molnár László

  2015-06-22 at 12:42

  Tisztelt Mindenki!

  Én jó magam is horgászom és szoktam indulni az itt rendezett horgászversenyeken is, sőt itt is jelen voltam, bár a történtekről nem volt ezidáig tudomásom. A pályát a horgászat ideje alatt azért zárják, zárjuk le pont, hogy az ilyen baleseteket elkerüljük. Gondolok itt arra, hogy a futók, a biciklisek, a kutya sétáltatók ne okozzanak kárt a méreg drága, esetenként több százezer forintos felszerelésünkbe.
  “A magyarnál nagyobb tapló nem sok van a Földön!” ebben egyet értek a cikk írójával! Akkora nagy problémát jelentett volna a tisztelt hölgynek, hogy látja, hogy le van zárva a part a horgászverseny végett, így egy kis jóindulattal ( persze ilyen nincs, hiszen ki ha ő nem? ) elkerüli ezt a 1-200 m-es szakaszt felszalad a gátra és ott folytatta volna a futást?!?! Tíz itt elhaladó emberből ezt kilencen megértik és tiszteletben tartják, nos ő az az egy volt aki nem! Arról biztosíthatok mindenkit, hogy semmilyen kergetőzés nem volt az est után, hiszen azt én is láttam volna! Persze az úr akiről a képet készítették, akiről fogalmam sincs, hogy kicsoda, valami néző lehetett, versenyző nem az biztos valóban barbár módon viselkedett és ez elítélendő! De könyörgöm, miért nincs annyi jóindulat egyes emberekbe, hogy hagyjuk a horgászokat erre az évi 4-5 alkalomra, hogy használják ezt a kis partszakaszt (?!?!), én is mikor látok futókat az út mentén és autózom jó nagy ívben kikerülöm őket! Emberek vagyunk és tartsuk tiszteletbe egymást!

  Üdvözlettel: Molnár László (egy horgász)

  • sipis attila

   2015-09-28 at 18:29

   sipis attila

   2015-09-28 at 18:22

   A mutogatós uriembert Kovács Gyorgy gyönki lakos

 26. Csabi90

  2015-06-22 at 10:29

  László, én a legtöbb írásoddal teljesen egyetértek, de most már tényleg kezdesz átesni a ló túloldalára, ne haragudj! Ausztráliától kezdve Oroszországon, meg Németországon át Amerikáig bárhol megtörténhet hasonló! Könyörgöm, idióta, beteg emberek mindenhol vannak! Igen, azt mondom, aki ilyet csinál, annak le kell osztani egy olyan verést, hogy nem kel fel 1 hétig, és utána bevarrni minimum 3-4 évre. Te tényleg úgy csinálsz, mintha naponta ez történne! Szerintem bárhol a világon előfordul! Ahogy zombigyilkos mondta, mondhatod az osztrákokra is, hogy beteg, pedofil állatok, mert volt pár botrány, mint a Natasha Kampus ügy például. De persze ők a szent, übermensch nép Szerinted.
  Igen, abban teljesen igazad van, hogy a tetű közteresek inkább kapnák el a zsebeseket, a tolvajokat, örjőngőket. Akik őrjöngenek, azok szerintem 90%-ban vagy OPNI szökevények(elég kár, hogy bezárt, és ezek szabadon garázdálkodnak), vagy valami designer drogtól beállt idióták(mint az a 2 nő, aki a szentendrei héven csinálta a cirkuszt). Igen, az ilyen antiszociális egyéneket kéne keményen megbüntetni, ebben egyetértünk! Most könyörgöm, pár idióta nyugger horgász miatt egyből kell mindig a magyarokat gyalázni! Azt elmondom, ilyen kommunikációval soha nem lesz nagyobb párt a 4K!, mivel én egy politikusra emlékszem, aki sokat beszélt a nép elhülyüléséről, akkor is, ha kicsit másképp, az pedig Csurka volt anno, nem is lett nagy sikere, hidd el, az átlagember, ha úgy tetszik a proli nagyon nem szereti, ha hülyézik. Én is mondhatom, hogy Svédországban mondjuk a muszlimok miatt nőtt meg a nemi erőszak, az persze gondolom rasszizmus. Ha azt mondom, hogy általában cigányok késelnek, az rasszizmus, ugye? Akkor ez hogy van? “Cigányozni”, “bevándorlózni” nem szabad, de neked állandóan “szarmagyarozni”, azt szabad?

 27. zombigyilkos

  2015-06-22 at 00:59

  Függetlenül attól, ami a képeken szerepel, meg függetlenül attól, hogy a másik fél meglátásáról még semmit nem tudunk (viszont jó libsi szokás szerint kritika nélkül felültél az egyik oldal véleményének)…

  .

  Ausztriában hány pedofil barmot is kaptak már el, akik hosszú éveken át tartottak fogva gyerekeket? Most akkor mondjuk erre, hogy az osztrákok pedofil barmok, akik gyerekeket kínoznak? Szidjuk őket egységesen, hogy mekkora állatok?

  .

  Nem taplók a magyarok, még ha van is köztük.
  Mint ahogy az osztrákok sem állat pedofilok.
  DE HOGY TE EGY FRUSZTRÁLT MAGYARGYŰLÖLŐ VAGY, AZ SZINTE BIZTOS!
  A f@szért nem mész Ausztriába, bakker?
  Ha már ennyire szereted nyalni a seggüket, akkor húzz át hozzájuk, te szerencsétlen debil!

  .

  (Egyébként a kijelentéseddel valóban alátámasztottad azt, hogy a magyarok taplók. Mert annál nagyobb taplóságot, mint amit írtál, nem nagyon lehet kivitelezni. Gratulálok!)

  • t

   2015-06-22 at 21:49

   A valós események eltúlzása és ferdítés az egész cikk!!
   Zomigyilkos te egy pöcs vagy mint az az ember aki mutogatta magát, meg mint az a kurva aki ráadásul tanár aki azt tanítja hogy hova Menj be ahova nem szabad….

   • zombigyilkos

    2015-06-23 at 10:41

    Kedves t! (Azaz troll?)
    Látom, elgurult a gyógyszered. Vagy fizetésért nyomod a kommentet? :)

   • marduk

    2015-06-23 at 16:57

    t

    Kocogó tanárnő=kurva.

    Te akkor meg egy frusztrált nyomorék vagy, remélem édesanyád (ki biztosan nem k…) szemébe tudsz nézni te féreg…

  • Zsiga Marcell

   2015-06-25 at 22:09

   A cikkíró legnagyobb baja szerintem, hogy ő nem kap már munkát külföldön a vendéglátó iparban, a sok magyar miatt, akik ELVESZIK ELŐLE ezért itthon kényszerül ugyanazt csinálni minimálbérért, ahol még a jattot is lenyúlja a MAGYAR főnök.

   Mivel nem mondhatja el senkinek, elmondja hát mindenkinek. Blogot ír, így adja ki a világ iránt érzett dühét.

   • VanHolnap

    VanHolnap

    2015-06-26 at 15:23

    Ha ettől jobban alszol :) :) azt hiszel, amit akarsz… szép álmokat :)

Hozzászólnál?

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


6 + = 10

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VanHolnap